|
Právě je 11 úno 2025, 00:45
|
Autor |
Zpráva |
Alexandrolit
Private
|
Re: Metro: Last Light
Hra jede super, akorát nevidím počet munice a nejsem schopný zvednout zbraň ze země, když mrtvej voják ji upustí. Čili mi došla munice a jsem v háji... Víte někdo, co s tímhle?
|
23 zář 2013, 00:03 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
Alexandrolit
Private
|
Tak taky vyřešeno, je potřeba to use podržet dýl ale te´d se mi ta hra začala z ničeho nic sekat kua!!! Nevím proč menu jede normálně ale jak načtu misy začne se to sekat :/ Jede to ok, ale v misi separation, se otevřou ty vrata tak se to začne sekat a konec... Víte někdo, co s tím?
|
23 zář 2013, 00:50 |
|
Nariel
Private
|
Zdravím chytré hlavičky a pařmeny Metra Last night...hru jsem normálně nainstalovala, vpohodě se rozjela, ubrala jsem trošičku nastavení ať se mi to nekouše a podle save rozjíždím 10 misi (západ slunce)..naběhne mapa a text s příběhem a instrukce a jakmile zmáčnu tlačítko pro pokračování naběhne obrazovka jak to mám popsat křoví a tráva a vní bliká žlutý světlo. Zvuk funguje ale obraz mrtvej..Nefunguje žádný tlačítko kromě esc. Zkusila jsem update i smazat ten poslední save, ale furt stejný problém. Nevíte co stím?? Do teď to jelo vpohodě a teď taková krpa. Poradíte?? Díky Edit: Zkusila jsem přeinstalovat hru, znovu nahrát update, vypnout phys, zmenšit direct, vypnout teselaci. Vrátila jsem se na předchozí kapitolu (bažina - projela jsem trochu jinak oproti minule) a zatím to vypadá nadějně.
|
27 led 2014, 20:53 |
|
Warpig
Private 1 st class
|
Alexandrolit píše: Tak taky vyřešeno, je potřeba to use podržet dýl ale te´d se mi ta hra začala z ničeho nic sekat kua!!! Nevím proč
menu jede normálně ale jak načtu misy začne se to sekat :/
Jede to ok, ale v misi separation, se otevřou ty vrata tak se to začne sekat a konec...
Víte někdo, co s tím? kup si lepsi PC!
|
30 led 2014, 11:14 |
|
Alexandrolit
Private
|
Warpig píše: Alexandrolit píše: Tak taky vyřešeno, je potřeba to use podržet dýl ale te´d se mi ta hra začala z ničeho nic sekat kua!!! Nevím proč
Jede to ok, ale v misi separation, se otevřou ty vrata tak se to začne sekat a konec...
Víte někdo, co s tím? kup si lepsi PC! Ty se di vycpat s takovejma radama! Je potřeba najít update pro hru, zkus například na uložto "Metro update"
|
14 kvě 2014, 06:18 |
|
Skypas
Private 2 nd class
|
Alexandrolit píše: Warpig píše: Alexandrolit píše: Tak taky vyřešeno, je potřeba to use podržet dýl ale te´d se mi ta hra začala z ničeho nic sekat kua!!! Nevím proč
Víte někdo, co s tím? kup si lepsi PC! Ty se di vycpat s takovejma radama! Je potřeba najít update pro hru, zkus například na uložto "Metro update" Zkus odehrat misi predtim, a kdyz se postupem dostanes do toho mista kde si skoncila tak se to treba chytne. Za pokus to stoji.
|
14 kvě 2014, 17:56 |
|
Alexandrolit
Private
|
menu jede normálně ale jak načtu misy začne se to sekat :/ Jede to ok, ale v misi separation, se otevřou ty vrata tak se to začne sekat a konec... Víte někdo, co s tím?[/quote] Zkus odehrat misi predtim, a kdyz se postupem dostanes do toho mista kde si skoncila tak se to treba chytne. Za pokus to stoji.[/quote][/quote] Tohle pomohlo mně
|
15 kvě 2014, 15:47 |
|
faroush
Private
|
Nevíte lidi proč mi u hry nejde zvuk ??? Všechno šlape krásně jen prostě zvuky nejdou...u jíných her v pohodě. Pro rýpaly: ano, ve hře mám zvuky zapnuté :-D
|
19 čer 2014, 08:30 |
|
pifik
Private
|
Nevíte prosím někdo co znamená, když chci spustit hru tak mi to píše: Ini file not found ( Ini soubor nenalezen )
|
27 zář 2014, 16:22 |
|
-Seraphim666-
Uplinker
|
Hoj, .ini soubor je součástí Cracku (jsou v něm uložená emulační data pro STEAM). Zřejmně jsi nezkopíroval Crack...
_________________ Nově pro dělené archívy přidávám záchranné segmenty. Pokud původní .part nelze stáhnout či je nevratně poškozen lze jej nahradt záchranným segmentem (platí pro jakýkoliv .part z daného Uploadu). 1 segment = jeden nahraditelný chybějící \ poškozený .part
|
27 zář 2014, 16:27 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|