To bude asi tou licencí, nebo autoři chtějí přežít do příštího titulu. Jelikož WRC 5 byl docela propadák, tak si asi moc nevydělali. Škoda, chtěl jsem to zkusit, než do toho narvu prachy, takhle asi budu muset doufat, že to nebude taková hrůza. Zatím podle gameplay videí o něco lepší než WRC 5, ale... No nic du kupovat
06 říj 2016, 19:38
Spik
Private
Re: WRC 5 FIA World Rally Championship
-Seraphim666- píše:
Third-Party DRM: Denuvo Antitamper Takže z toho asi nic nebude...
Můžete mě teda někdo jako laikovi potvrdit, že tohle je konečná? Tedy nepůjde to cracknout...
06 říj 2016, 19:51
kukurin
Master Sergant
Ahoj.Tak ,jaké jsou dojmy z wrc 6?
07 říj 2016, 21:05
miyšák
Corporal
Tak nevím, kvůli DENUVO si hru asi nezahrajem, což podle toho, co jsem zahlédl na yt, je možná spíš celkem dobře. Protože alespoň podle videí, není vidět vůbec nijakej posun nikam. Akorát licensovanej brak, kde se každej rok mění akorát ofiko auta a možná malinko lokace. Sice se nedá soudit jízdní dojem, ale iluze, že by to bilo kdoví co, si nedělám. Pokud někdo hrál, podělte se o dojmi.
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru