|
Právě je 11 úno 2025, 00:04
|
Autor |
Zpráva |
Mannoroth
Warman
Registrován: 29 říj 2008, 12:46 Příspěvky: 1276 Bydliště: unknown
|
Re: Denuvo a vše okolo
To, co se zdálo jako téměř nemožné, se stalo skutečností. Call of Duty - Black Ops Cold War, které je online-only, je nyní možné díky r4v3novi hrát offline a na rozdíl od předchozích "cracků" multiplayeru a zombies režimu i včetně kampaně. V tomhle případě určitě doporučuju stáhnout nějaký repack (třeba od DODIho), protože ta hra společně s dalšími třemi "moderními" Call of Duty zabírá hodně přes 100 GB a jen kvůli krátké kampani se určitě nevyplatí stahovat takovou obrovskou porci. Také je dost možné, že se v budoucnu objeví i zbývající Call of Duty včetně kampaně, které jsou rovněž online-only, protože mají dost podobný systém ochrany.
|
31 říj 2023, 18:53 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
Dr.Ahos
Warrant
|
Nemáte niekto nejaké info na čom maká tá ču*ka Empress ? Ja osobne tajne dúfam v nového Assasína, ten návrat do stredoveku ma celkom chytil ... No a samozrejme je tu aj možnosť že na denuvo hry kašle.
|
02 lis 2023, 16:37 |
|
Mannoroth
Warman
|
Údajně vytváří modifikace do Starfieldu. Každopádně už bych s ní moc nepočítal, protože od té doby, co ji, respektive Voksiho, totálně setřela grupa Skidrow, se nikde neukazuje a skoro se po ní slehla zem. A nebo se vrátí pod úplně novou identitou, ale jakmile si za své releasy začne zase účtovat prachy, tak se okamžitě prozradí.
|
02 lis 2023, 18:15 |
|
Horace14
Private
|
Občas se podívám do té její Telegram skupiny - dělá modifikace do Starfieldu mimo jiné, nechává svoje cult subíky kupovat AI art a muziku které na telegramu inzeruje a chlubí se svým vlastním "Ray tracing enginem" (který teda za mně není kdo ví jaký podle těch jejích srovnání). No prostě samé pičoviny. Asi nikdo neplatí za hru zrovna anebo prostě zjistila, že mít femdom kult, kde si týpci zaplatí za to, že jim bude nadávat, ponižovat je a plivat jim do pusy a občas je k tomu ještě zkasíruje za nějaké to "umění"/NFT je pro ni výhodnější než se trápit s Denuvem. Kdo ví, kde je té osobě nebo osobám konec. Třeba bude nějaký vánoční crack a pak zas měsíce ticho. Já bych spíš chtěl vidět Skidrow a ten jejich zvučně oznámený Denuvo protiútok.
|
03 lis 2023, 15:48 |
|
Mannoroth
Warman
|
Spíš jí štve to, co na ni Skidrow všechno prozradili, tak se nechce moc ukazovat a radši se drží v ústranní.
|
03 lis 2023, 18:26 |
|
kednon
Private 1 st class
|
Myslite, ze se jeste dockame nekdy od nekoho cracku na Callisto Protocol, Dead Space Remake ci Atomic Heart, pr. ted tu Pandoru? Tech her s Denuvem co nebylo cracknutych zacina nejak nepekne pribyvat.
Naposledy upravil kednon dne 27 bře 2024, 16:24, celkově upraveno 1
|
14 pro 2023, 10:06 |
|
Mannoroth
Warman
|
Možná tehdy, až sami vývojáři po několika letech to Denuvo ze hry odstraní. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Ale teď vážně - EMPRESS od toho osočení od Skidrow, že je to ve skutečnosti Voksi, na to zvysoka kašle a jelikož tu není nikdo další, kdo by něco takového dokázal, tak to prostě bobtná a těžko říct, co přinese budoucnost. Možná se objeví někdo nový, možná ne.
|
14 pro 2023, 18:29 |
|
Mannoroth
Warman
|
Zdá se, že se někomu povedlo využít nonDenuvoBuild hry Company of Heroes 3 k tomu, aby ji mohl "cracknout": Těžko říct, jestli je to plně funkční, ale tuhle strategii jsem měl vždycky moc rád a udělalo by mi to radost, kdybych si mohl vyzkoušet i 3. díl.
|
17 pro 2023, 07:57 |
|
StalinM
Sergeant
|
Coha 3 hrajeme s klukama v multiplayer. Jako při vydání to byl strašný odpad. Zhruba půl roku trvalo než opravili ty důležité herní mechaniky. Už to bylo aji docela dobře vybalancované, ale nedávno vyšlo DLC, které přidalo dvě nové doktríny, které jsou samozřejmě dost OP. Když to srovnám s CoH 2, tak je to obrovský krok zpět co se týče obsahu. I TTK značně natáhli. Každopádně pro fanoušky značky jako jsem já je to pořád skvělá zábava. Ten pocit když pošleš kobercový nálet na nepřátelskou sanitku kde si doplňuje vojsko je k nezaplacení. Těch rage quitu
|
21 pro 2023, 14:49 |
|
Sensor
Helper
|
Lies.of.P-RUNE Lies.of.P.Hotfix-RUNEDenuvo bylo ze hry odstraněno a k tomu i krásný český překlad.
_________________ Helper sekce: Hry - Help, Hledám
OSWin 11 MBMSI MAG Z590 Tomahawk WiFi CPUi7-10700KF RAM32GB DDR4 GPURTX 3070 SSDWD Blue SN550 NVMe 1 TB SSDSamsung 980 NVMe 1TB
|
14 úno 2024, 15:28 |
|
vancusjan
Private
|
Mannoroth píše: Zdá se, že se někomu povedlo využít nonDenuvoBuild hry Company of Heroes 3 k tomu, aby ji mohl "cracknout": Těžko říct, jestli je to plně funkční, ale tuhle strategii jsem měl vždycky moc rád a udělalo by mi to radost, kdybych si mohl vyzkoušet i 3. díl. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) https://www.skidrowreloaded.com/?s=company+of+heroes&x=0&y=0mám odzkoušené od Goldberga
|
20 bře 2024, 09:50 |
|
SANDER007
Colonel 2 nd class
|
Jak tu na to tak pozerám tak je to tu pekne mŕtve a Denuvo proste nemá kto robiť ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Ešte že ja som presedlal na kupovanie hier s Eneby a podobne alebo s výpredajov a nemusím toto už riešiť lebo by som sa nedočkal hier čo som chcel hrať Byť 'Pirát' sa v dnešnej dobe už nevyplatí. Doslova jediné čo mám v PC 'upirátené sú Filmy'
|
20 bře 2024, 13:25 |
|
Mannoroth
Warman
|
To víš, no. EMPRESS, respektive Voksi, se už vůbec neukazuje od té doby, co nám Skidrow řekli, jak se věci ve skutečnosti mají a nikdo jiný si s tím Denuvem zkrátka neví rady.
|
20 bře 2024, 20:05 |
|
kednon
Private 1 st class
|
Tak Callisto Protocol konecne bez Denuva.
|
27 bře 2024, 16:18 |
|
Mannoroth
Warman
|
Kdo si počká, ten se dočká.
|
27 bře 2024, 18:03 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|