Zdar, nevíte prosím vás někdo o spolehlivé stránce kolektivu, který edituje PES? PESedit.com se na to vykašlali a některé ty patche stojí za starou belu. Díky.
Čau, jak se dělá takový to odtlačování tělem jak v PES 14 (pravej joystick při bránění). Furt jsem nepřišel na to, čím se to dělá v PES15. když dám pravej joystick tak se mi přepínaj hráči.
_________________ Reklama smazána - Genesis
01 pro 2014, 10:50
Zenoni77
Private
Re: Pro Evolution Soccer 2015
MadmanCZ píše:
Čau, jak se dělá takový to odtlačování tělem jak v PES 14 (pravej joystick při bránění). Furt jsem nepřišel na to, čím se to dělá v PES15. když dám pravej joystick tak se mi přepínaj hráči.
Zdar, zkus podržet L2 a směr proti soupeři. Hraji na klávesnici a díval jsem se v settings, co bych mačkal na gamepadu, takže nic nezaručuji.
20 led 2015, 16:22
-Seraphim666-
Uplinker
Re: Pro Evolution Soccer 2015
Pro.Evolution.Soccer.2017-CPY
_________________ Nově pro dělené archívy přidávám záchranné segmenty. Pokud původní .part nelze stáhnout či je nevratně poškozen lze jej nahradt záchranným segmentem (platí pro jakýkoliv .part z daného Uploadu). 1 segment = jeden nahraditelný chybějící \ poškozený .part
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru