Ahoj chlapci , vydim že si stale neviete rady s ETS 2. Tak na začiatok odinstalujte hru potom si ju chodte kupit a mate poloj
,
ale nie teraz vážne.Toto plati len na novy profil čiže nato čo už mate nahrate zabudnite to možete zrušit (vymazat).
Hru treba odinštalovat ale všetko aj save a hlavne treba otvorit c:\Windows\Prefetch\ a zmazat vsetko od ETS2 ,potom reštartujte počitač.
Potom si nainštalujte ETS 2 a patch 1.2.5.1 .
A teraz to hlavne, treba ist na nejaku polsku alebo brazilsku stranku a stiahnut si save (ja som stahoval stadeto http://www.eurotruck2.com.br/search/label/Save ) a tento treba nakopyrovat do:
c:\Users\.......\Documents\Euro Truck Simulator 2\ a hotovo .
Potom už len spustite hru dajte ten profil čo tam je , chodte do nastavenia dajte si tam jazyk a nastavte si hru podla seba uložte a hru vypnite.
Pri dalšom spusteni hry si dajte vytvorit novy profil aky chcete a možete hrat do zblaznenie.
Môžete si davat mody ake chcete počuvat rádio , svoju hudbu, môžete stlačat esc kolko len chcete všetko funguje tak ako originál hra, čiže žiadne kody , cracky nič.
Asi po piatej jazde som si zobral požicku a kupil som si svoj tahač a začal jazdit pre seba,
potom som tie ostatne profily zmazal a mam tam len svoj a všetko šlape bez problemov.
Tak to je asi tak všetko prejem vela kilometrov
a prijemnu zabavu