je nějaká šance, že výjde patch, který umožní hrát i těm, kteří mají kartu podporující jen dx10?
Nemyslím si, že takový patch vyjde. Budete se hold muset přizpůsobit moderní době a trochu zainvestovat do svého PC a uznat, že doba Directu X 10 se pomalu blíží ke konci. Call of Duty: Ghosts je myslím už třetí hra, která má min. požadavek Direct X 11. Dále to jsou potom Crysis 3 a GRiD 2. Taky jsem původně plánoval koupit jen novou grafiku, ale jelikož nejde mít v PC jeden komponent nadupaný a ostatní zastaralý, tak jsem upradoval všechno, stálo to jen kolem 13 000 Kč a to není moc a stálo to za to. Teď mi jedou všechny nové hry na max. detaily (i Crysis 3).
12 lis 2013, 16:59
Sensor
Helper
Re: Call of Duty Ghost (2013)
jak to tak vypadá tak u Crysis 3 a COD Ghost nemusíš mít DX11 u GRID 2 možná taky ne ale na nic jsem ještě nenarazil :-)
_________________ Helper sekce: Hry - Help, Hledám
Nevim, kde soudruzi udělali chybu, ale při hraní CoD-Ghosts mi už shořely dva 650W zdroje v kompu... A to nemám žádnou předpotopní sestavu. GeForce 560Ti, která při zátěži běžně jede na cca 65°C se při CoD roztavila na 80-90°C a už druhej zdroj to nerozdejchal...! To se mi teda vyplatilo!
12 lis 2013, 17:39
Jirka.Fajgl
Warman
tak to ti jede trochu moc mě valí nejvice 50 stupňu i při Call of Duty Ghost to více nestouplo
jak to tak vypadá tak u Crysis 3 a COD Ghost nemusíš mít DX11 u GRID 2 možná taky ne ale na nic jsem ještě nenarazil :-)
Co je to za kravinu? Žádný DirectX 10 patch pro Crysis 3 není. Všechno to jsou jenom faky a je to na stránkách, kde se musí udělat survey pro stažení.
12 lis 2013, 18:38
papaya
Private
A jaký jsi hrál nastavení grafiky?
Mě to na autodetekci hodilo všechno na low a FPS byly někde kolem 50-60, na high už jen kolem 30 FPS, ale teploty nehorázný...!
U jinejch her jako je ARMA3, Splinter Cell nebo Battlefield jsem jel všechno na max detaily a teploty v pohodě, jen tady v CoD jsem to už dvakrát během dvou dnů doslova uvařil.
12 lis 2013, 18:44
Sensor
Helper
Mannoroth píše:
Generation píše:
Co je to za kravinu? Žádný DirectX 10 patch pro Crysis 3 není. Všechno to jsou jenom faky a je to na stránkách, kde se musí udělat survey pro stažení.
vypadá to že to funguje ..teda aspoň ten návod na COD ale když nemám možnost vyzkoušet tak nevím jistě i kdyby to jelo tak je stejně lepší koupit grafiku s DX11 a je po problémech :-)
vypadá to že to funguje ..teda aspoň ten návod na COD ale když nemám možnost vyzkoušet tak nevím jistě i kdyby to jelo tak je stejně lepší koupit grafiku s DX11 a je po problémech :-)
Jaký máš důkaz, že to fakt funguje? Jako mně je to jedno, já už mám grafiku s DirectX 11, jenom by mě to zajímalo.
12 lis 2013, 18:51
Sensor
Helper
však píšu že nemám možnost vyzkoušet tak nevím ale podle návodu jsem to zkoušel a vypadá to že by to možná šlo dal jsem tu taky na to stránku.. aby kdyžtak někdo zkusil.. taky mě to zajímá
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru