V BF3 mam nahrano asi neco kolem 290 hodin, to jen pro zacatek. Koupil jsem to před-objednavkopu a hned potom co mi to dorazilo, mi to asi 2 tydny padalo a padalo asi po 10 minutach hrani, coz asi chapete, ze bylo k posr.ni
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
- "freezes", nicmene jsem to asi po tech dvou tejdnech nejak vyresil a uz mi to ted nepada. Ale stalo me to hodiny opakuji zasrany 10-ky frustrujících hodin procitani ruznych navodu a neustale opakovane zkouseni ruznych postupu. A v tom jsem nebyl rozhodne jenom JA, ale asi tisice pry statisice dalsich, proste to DICE nezvladli, padalo to i memu kamaradovi, ktery si kvuli tomu poridil železo v hodnote 15 tisic no a tak byl trosku nastvanej, no ale konecne jsem zacal normlane hrat.
A ted muzu s klidem prohlásit, ze ta hra je pro mne ODPAD a ja nyní lituji kazde koruny co jsem DICE potažmo EA zaplatil. Co mi vadi uplne nejvic a co nejsem schopnej prekousnout narozdil od VSEHO ostaniho, je naprosta smesnost proti vzdusne obrany, na kazdem opakuji na kazdem serveru kde jsou stihacky a helikoptery jsou hraci, kteří mají absolutne vždy finalni skore tak 60 zabiti ku 3 smrtim, nicmene ti opravdu dobri piloti mají zasadne 90-100 k 2 smrtim, coz fakticky znamena, ze si litaji jak chteji cele kolo, které muze trvat i hodinu, aniz by je někdo sundal a pod nimi behaji pesaci, ktere zabiji jako na bezicim pasu. Legendarni jsou opakovane headshoty pesaka stihackou
Igla a Stinger jsou naprosto ale naprosto smesne, k sundani helikoptery jsou potreba minimalne 3 plne zásahy a pokud má pilot moznost ruseni navadeni coz má kazdy je to k smichu, neboť cas potrebny k prebiti RPG je delší nez cas refreshe rusicky zamereni helikoptery a to same u stihacek, navíc ta vzdalenost která je potřeba pro zamereni leteckych prostredku je taky pilotum vyhovujici. Dale pokud si vezmete protivzdušny RPG jste fakticky odepsani od delani neceho jiného.
To jak zmrvili prestelky je taky epizoda. I když mate tu vyhodu a zacnete na rozumnou vzdalenost strilet jako první, ještě nemate zdaleka vyhrano, ten cas potebny k zabiti nepritele tim myslim počet zasahu je legracni, když teda nedate headshot, samozrejme nepritel i presto, ze do nej strillite má sanci palbu v pohode opetovat a to i přes novy systém potlačovací palby. Ty zbrane jsou tak nechutne nepresne krom teda sniperek, kdy je naprosto viditelne, jak se kulky z hlavne vali v trychtyri a vy doufate, ze zasahne alespoň jedna z nich. Pokud zacinate vybavovat „tunit“ novou zbran, potom jste v tak velike nevyhode oproti tem co uz mají všechny nezbytnosti, ze to je vazne až frustrujici. Navíc alespoň pro me je cely systém strileni, tzn jeho fyzika, balistika no proste všechno okolo, narozdil od BFBC2 horsi, no vůbec asi nejhorsi ze všech FPS co jsem kdy hral. Jak vidim jak se z toho kulometu vali kulky v trychtyri, tak si vždycky jenom rikam ať to dopadne
, uz to není tak jako ze, jsem si skutecne pracne nasel dobrou pozici na strelbu ze samopalu s krytim, asi tvurci chteli snížit tuto velikou vyhodu. Proste je oproti uz zminovanemu BFBC2 hrozive narocne zasáhnout bezici cil, cely se to kvedla do leva do prava, to si pak clovek říká, jestli zacit strilet
. Rodily mezi jednotlivými zbranemy jsou taky obrovske, nicmene tohle bych v klidu prezil, i kdyz cely strileni je zmrveny neuveritelnym zpusobem!!!
Tema ORIGIN, jestli je to skutecne tak a EA sbira informace o PC jednotlivých uzivatelu, nebo dokonce Microsoft jemuz EA patri čte cely obsah vašeho disku, je to na pováženou, moc tomu neverim, jsem proste jenom radovy uživatel, ale jestli to tak skutecne je, jsou to poradny ……!!! Cela ta nezbytnost instalace a spravovani ORIGINU mi samozrejme vadi, ale tohle bych taky prezil.
Technika – tak tady je to dost podobne leteckym vybavenim, proste je hrozive tezke znicit tank a podobnou techniku. Z Javelinu potřebuje tank asi 3 rany, coz je proste hodne a má dost casu si vas pohlidat, navíc pokud má IRNV, coz uz má každý, tak se fakticky ani neschovate, takže u me taky palec dolu a trapas.
Celkove mam ze hry velmi velmi spatne pocity, grafika, fyzika všechno OK, i kdyz o te super nove destrukci by se taky dalo pohovorit trochu dele a samostatne
ale pokud chcete byt pesakem coz me vždy bavilo a vychutnat si cely engine a nikoli sniperem, pilotem nebo ridicem tanku cele kolo, jste v takove nevyhode, ze by jeden brecel
Navíc nemohu opomenout, ze rozdil mezi KITY je taky až prilis velky. Koupil jsem hru v předobjednávce a ted zjistuji jak velikou chybu jsem udelal, mel jsem to koupit až ted a mel bych všechny mapy všechny premium věci za stejnou cenu, moje chyba, a OPAKOVAT se rozhodne nebude. To jejich vydavani balicku za litr a vic je taky komedie, co si jako mysli, ze dam během JEDNOHO ROKU za jednu hru 5 litru, ne?
Cely to jejich kompromisni reseni hry a snaha nalakat a oškubat hrace je proste k zbliti, BF4 si v zadnem pripade neobjednavam!!!
No a BF4 - kamos rikal,ze cetl, ze tam bude prelomove osvetleni
, ale zatim to tam prej neni moc videt. Ja vubec nechapu, proc tomu dali jmeno BF4 vzdy to je dalsi pack pro BF3, asi v urcite fazi rozpracovanosti nekdo z DICE, ktere zacinam fakt nesnaset, proste prisel s napadem a co jim to hodit jako novou hru?
- je to za vetsi prachy dame tam pro zacatek 3 mapy a pak budem zase prodavat kazdej mesic packy po dalsich 4 mapach za neuveritelnych 59 EUR