Mám dotaz, včera vyšlo SW Battlefront, a nikde nevidím na skidrow stránkách ani release ani že je ta hra incoming, pc verze dostala odklad o kterým nevím nebo jak ....
To by mě také zajímalo,další hra na kterou jsem se v listopadu hodně těšil.
20 lis 2015, 08:55
rolfik
Private
Re: Star Wars Battlefront
Na stránkách X-zone je hra na PC v prodeji http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=3744 o žádném odkladu jsem neslyšel ani nečetl
20 lis 2015, 11:49
Stana96
Warrant
Šak SW:BF nemá singleplayer tak se nedivte... nač crackovat hru, kterou byste stejně hrát nemohli..
20 lis 2015, 11:57
sworell
Private
Hra je pouze čistý mulťák, jediné co by jste si mohli zahrát sólo, byly survival mise a ty jsou dělané pro CO-OP, takže taky nic moc. Je to v podstatě jako Battlefieldy, multiplayer necracknou.
20 lis 2015, 22:31
Martin888
Sergeant
Je to stejné jako CoD, BF, akorát se SW prvky. A jde z 90% o čistý MMO titul, který navíc neobsahuje singl, jediné jak už bylo řečeno jsou co-op mise.
_________________ Nově pro dělené archívy přidávám záchranné segmenty. Pokud původní .part nelze stáhnout či je nevratně poškozen lze jej nahradt záchranným segmentem (platí pro jakýkoliv .part z daného Uploadu). 1 segment = jeden nahraditelný chybějící \ poškozený .part
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru