Žánr:Akční, Dobrodružné Vývojář:Streum On Studio Distributor:Focus Home Interactive Datum vydání:14. prosince 2016
O hře:
zing píše:
First-person střílečka Space Hulk: Deathwing ze světa Warhammer 40,000 konečně vystrkuje růžky a představuje se nám v prvním plnohodnotném traileru. Vývojem bylo pověřeno studio StreumOn, které využívá Unreal Engine 4.
Těšit se můžete na boj v klaustrofobických tunelech proti Genestealerů. Postupně budete získávat dovednosti, nové schopnosti a vybavení, abyste se mohli pustit do dalších nebezpečných misí.
Minimální: Operační systém: Windows 7/8/10 (64-bit) Procesor: Intel Core i5-2400/AMD FX-8320 Paměť: 8 GB RAM Grafická karta: 2 GB, DirectX 11, AMD Radeon HD 7870/NVIDIA GeForce GTX 660 DirectX: Verze 11 Připojení: Širokopásmové připojení k internetu Pevný disk: 40 GB volného místa Dodatečné poznámky: INTERNET CONNECTION REQUIRED FOR THE ONLINE GAME
Doporučené: Operační systém: Windows 7/8/10 (64-bit) Procesor: Intel Core i7-3770/AMD FX-8350 Paměť: 8 GB RAM Grafická karta: NVIDIA GTX 970 4GB/AMD Radeon R9 290 4GB DirectX: Verze 11 Připojení: Širokopásmové připojení k internetu Pevný disk: 40 GB volného místa Dodatečné poznámky: INTERNET CONNECTION REQUIRED FOR THE ONLINE GAME
_________________ Nově pro dělené archívy přidávám záchranné segmenty. Pokud původní .part nelze stáhnout či je nevratně poškozen lze jej nahradt záchranným segmentem (platí pro jakýkoliv .part z daného Uploadu). 1 segment = jeden nahraditelný chybějící \ poškozený .part
Naposledy upravil -Seraphim666- dne 19 led 2017, 20:12, celkově upraveno 10
28 dub 2016, 20:17
Anub1ss
Lieutenant
Re: Space Hulk: Deathwing
Hmm tak na to se těším náhodou ochrana Denuvo bude???
_________________ OS: Windows 10 PRO x64 CPU:AMD Ryzen 7 2700X Black (OC: 4.3 GHz) MB: ASUS ROG STRIX X470-F GAMING RAM: ADATA XPG SPECTRIX D41 16GB (2x8GB) DDR4 3600 Mhz GPU: Sapphire Radeon NITRO+ RX 580 8GB Special Edition Zdroj: Forton AurumS 600 WATT Disk:Kingston HyperX Savage - 240GB + TOSHIBA - X300 - 4TB + TOSHIBA X300 - 10TB
Space Hulk: Deathwing is a First-Person Shooter experience based on Games Workshop's classic Space Hulk boardgame set in the universe of Warhammer 40,000. Space Hulk: Deathwing was developed on Unreal Engine 4, and offers you and up to three of your friends the chance to experience a desperate battle against Genestealers in the claustrophobic tunnels of a Space Hulk.
For more info go to : http://store.steampowered.com/app/298900/
- Extract - Burn or mount the .iso - Run setup.exe and install - Copy crack from CODEX dir to installdir - Play
General Notes:
- Block the game's exe in your firewall to prevent the game from trying to go online .. - If you install games to your systemdrive, it may be necessary to run this game with admin privileges instead
CODEX is currently looking for ÜÛÛÜ ÜÛÛÜ ²ÛÛ ßß Ü nothing but competition! Ü ßß ÛÛ² ²ÛÛÜ Ü²ß² ²ß²Ü ÜÛÛ² ÜÛÛÛÛÛÛ²ß Greetings to CPY ß²ÛÛÛÛÛÛÜ ²ÛÛß ßÛÛÜÜ ÜÜ ÜÜ ÜÜÛÛß ßÛÛ² ÛÛ Ü ßÛ²ÛÛ²ßÛÜÛßÛÜÜ Ü Ü Ü ÜÜÛßÛÜÛß²ÛÛ²Ûß Ü ÛÛ ßÛÛÜÜß Ü Û Û Ü ßÜ ßß²ÛÜ Û ² Û ÜÛ²ßß Üß Ü Û Û Ü ßÜÜÛÛß ßß ß ß Üß ßß ß ßß ßÜ ß ß ßß ßÛ²Ü LNK^CPS ܲÛß Üß 02/2015 ßÜ ² Ü ² ß ²ßÜß² ß Ü Û ² Û Ü ßß ßß
_________________ Nově pro dělené archívy přidávám záchranné segmenty. Pokud původní .part nelze stáhnout či je nevratně poškozen lze jej nahradt záchranným segmentem (platí pro jakýkoliv .part z daného Uploadu). 1 segment = jeden nahraditelný chybějící \ poškozený .part
14 pro 2016, 20:18
Jirka.Fajgl
Warman
zas codex za*ranej
14 pro 2016, 21:08
-Seraphim666-
Uplinker
CODEX je úplně v pohodě! Válcuje veterány na plné čáře. Navíc se spřáhli s CPY (už mají i natvrdo děkování ve svých NFO) a vzhledem k tomu, že CODEX má zkušenosti s UPlay a CPY s Denuvem tak by to mohlo pro nás konzumenty přinést lovení mamutů. Už snad... konečně... někdy... brzo...
14 pro 2016, 21:35
Jirka.Fajgl
Warman
to je možné ale od codex mě hry nejdou a nejsem jediny vždy tam chybí nějaká knihovna nebo to spadne takže crack od codex je pro mě nepoužitelný
14 pro 2016, 22:35
-Seraphim666-
Uplinker
Mno, tak vám v PC cosi chybí\přebývá... Nicméně tedy můžeš drtit 3DM verzi, né?
Zasranej CODEX? Měl bys být vůbec rád, že se někdo aspoň snaží, ty nevděčníku... A to, že ti to skoro vždycky nejde jen proto, že ti v PC něco chybí, za to CODEX nemůže. Jak říká Seraphim, CODEX je úplně v pohodě - taky mi od něj každá hra fungovala na první pokus.
Jinak už se taky dost těším na ty mamuty. Jak to bylo v reklamě na BakeRolls - una, nuga, aga! Pizza?! Pizza! Yeahhhhhh!!!
15 pro 2016, 06:58
emueue
Colonel 4 th class
Ahoj ,pojede mi to kdy mám 6 gb ram?? dík ...zasekne se to když mám nějak psychisky zlikvidovat cil ,nevim jak asi mám zmáčknout nebo ale nic se neděje, když dám novou kampaň ,mám tam zase tutoriál ,tak nevím co je blbě nedostanu se přes to
15 pro 2016, 21:10
-Seraphim666-
Uplinker
Sic hra chce v min. 8 GB, ale i přes to, že máš 6 GB by Ti to (asi) jít mělo - třebaže na úkor vizuální kvality. Walkthrough na YouTube jsi zkoušel hledat ono místo? Ale pozor na případné Spoilery - tedy pokud Ti vadí...
15 pro 2016, 23:06
emueue
Colonel 4 th class
No hra jede na top nastavení, to problém není akorát když dám kampan tak se vlastně jako učím ovládat sebe ,tj. první room je že je roztřílím ,ok to jde. Pak druhá room že je tím mečem rozbiju, ok to jde taky . Pak třetí room se rozeběhnout a rozbít , to taky jde ,ALE pak čtvrtá room mám psychicky nebo jak je rozdrtit a to mě za boha nejde. jakoby nebyl nabitej ,prstě nemůžu dělat nic . píše to do závorky zmáčknout dvojku ,ale nic ani jedničku a když dám video na zou tube tam už začínaj od kampaně jako takový ,tohle je podle mě tutoriál .nevim nemohu se přez to prostě dostat a to mě hrozně sere. Jinak hra jede ůplně v pohodě !!!!!
16 pro 2016, 08:35
emueue
Colonel 4 th class
Nemáte někdo samotný crack a uloženou pozici ( někde na začátku) díík moc
16 pro 2016, 11:26
-Seraphim666-
Uplinker
Zkus si tu "dvojku" v nastavení nadefinovat na numerickou klávesnici...
16 pro 2016, 22:50
emueue
Colonel 4 th class
Seraphinku ....nic, je to nějaký začarovaný počkám ,třeba se to někomu stane a příjde na to
17 pro 2016, 09:48
Anub1ss
Lieutenant
emueue píše:
No hra jede na top nastavení, to problém není akorát když dám kampan tak se vlastně jako učím ovládat sebe ,tj. první room je že je roztřílím ,ok to jde. Pak druhá room že je tím mečem rozbiju, ok to jde taky . Pak třetí room se rozeběhnout a rozbít , to taky jde ,ALE pak čtvrtá room mám psychicky nebo jak je rozdrtit a to mě za boha nejde. jakoby nebyl nabitej ,prstě nemůžu dělat nic . píše to do závorky zmáčknout dvojku ,ale nic ani jedničku a když dám video na zou tube tam už začínaj od kampaně jako takový ,tohle je podle mě tutoriál .nevim nemohu se přez to prostě dostat a to mě hrozně sere. Jinak hra jede ůplně v pohodě !!!!!
Mám úplně stejný problém díky za případný typ co s tím !!!
_________________ OS: Windows 10 PRO x64 CPU:AMD Ryzen 7 2700X Black (OC: 4.3 GHz) MB: ASUS ROG STRIX X470-F GAMING RAM: ADATA XPG SPECTRIX D41 16GB (2x8GB) DDR4 3600 Mhz GPU: Sapphire Radeon NITRO+ RX 580 8GB Special Edition Zdroj: Forton AurumS 600 WATT Disk:Kingston HyperX Savage - 240GB + TOSHIBA - X300 - 4TB + TOSHIBA X300 - 10TB
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru