|
|
Reklamní prostor •
Pravidla fóra •
Hodnosti •
Registrovat •
FAQ
• Členové •
Přihlásit se |
Vypnout statistiky |
KATEGORIE | POSLEDNÍ PŘÍSPĚVKY | POSLEDNÍ OZNÁMENÍ | STATISTIKY UŽIVATELE |
| | | Nick: Anonymous |
| | | Příspěvků: 2176 |
| | | Hodnost: Warman |
| | | Varování: 0 |
| | | --- |
|
|
Právě je 05 úno 2025, 23:57
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Tajemství na TV Barrandov / CZ
|
Autor |
Zpráva |
avod
Colonel 5 th class
|
Tajemství na TV Barrandov / CZ
Tajemství na TV Barrandov / CZTV Barrandov každou březnovou sobotu večer odvysílá třetí řadu bulvárních dokumentů Tajemství, která navazuje na předešlé divácky úspěšné díly. Cyklus otevře 5. března Tajemství Ladislava Smoljaka a 26. března uzavře Tajemství svateb slavných. V květnu pak stanice nasadí speciální díl Tajemství k životnímu jubileu herečky Jiřiny Bohdalové.Tajemství Ladislava SmoljakaJak je možné, že Cimrmanův humor přežil tolik let a stále oslovuje nové a nové generace? Jak se Ladislav Smoljak dostal k filmu a jaký byl režisér? A jaký byl v soukromí? Byl opravdu takový Don Juan, jak se o něm říká? Jak moc se angažoval v politice a jaký byl táta? Na tyto otázky se budou snažit odpovědět Zdeněk Svěrák, Jaroslav Uhlíř, Dáda Patrasová, Luděk Sobota i syn David. V premiéře dokumentu J. Motejzíka uvidíte exkluzivně i nikdy neodvysílaný rozhovor s Ladislavem Smoljakem z doby, kdy si začal stěžovat na zdravotní potíže.Můj TVRip z TV Barrandov. Nepřeju si reup po dobu 72 hodin. Děkuji.
_________________ Vždy nahazuji svůj rip a upload. Všechny moje uploady jsou bez hesla. Všechny moje uploady dávám na ulozto a fastshare.
|
11 bře 2011, 01:06 |
|
|
avod
Colonel 5 th class
|
Re: Tajemství na TV Barrandov / CZ
Tajemství filmových kaskadérůNáročná práce nebo nebezpečný koníček? Co musí kaskadér zvládnout tzv. na „první dobrou“? Svoje tajemství prozradí Petr Jákl ml., Jaroslav Tomsa, Martin Hub, Zdeněk Srstka a další. Režie A. Stojkov Předem se omlouvám, ale TV Barrandov začala vysílat pozdě, dala do pořadu spoustu reklam a skončlila později, tudíž v tomto díle chybí asi 9 minut ze 40 minut celkově. Upozorńuju na to proto, komu by to vadilo, ať mi nenadává. Můj TVRip z TV Barrandov. Nepřeju si reup po dobu 72 hodin. Děkuji.
_________________ Vždy nahazuji svůj rip a upload. Všechny moje uploady jsou bez hesla. Všechny moje uploady dávám na ulozto a fastshare.
|
16 bře 2011, 02:39 |
|
|
avod
Colonel 5 th class
|
Tajemství filmových hvězd Které filmové hvězdy se procházely po barrandovském kopci? A jak vypadalo natáčení před 40 lety a v čem se lišilo od toho dnešního? Na své herecké začátky vzpomínají Ljuba Skořepová, Květa Fialová, Aňa Geislerová, Luděk Sobota a další.
|
29 bře 2011, 00:18 |
|
|
avod
Colonel 5 th class
|
Tajemství svateb slavnýchJak vypadají svatby českých celebrit? Drahé róby, stovky hostů, ale i tiché "ano". A jsou opravdu tak idylické, jak vidíme v časopisech?
|
29 bře 2011, 00:23 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|