u té nižší verze to nejde rozbalit, házelo mi to chybu, staženo ale bylo komplet. Nešlo se do toho ani prokliknout, tzn nevím, nepamatuju si, kdy by se mi něco podobného stalo..
05 črc 2015, 17:28
jarinrbk
Private
Re: Ghoul (2015)
egeehups píše:
u té nižší verze to nejde rozbalit, házelo mi to chybu, staženo ale bylo komplet. Nešlo se do toho ani prokliknout, tzn nevím, nepamatuju si, kdy by se mi něco podobného stalo..
Trojice filmařů se vydává na Ukrajinu s cílem natočit unikátní dokument o kanibalismu. Strašlivý hladomor v letech 1932-1933 tu dohnal spoustu lidí k děsivým činům. Nečekaně se jejich pátrání začíná propojovat s příběhem jednoho z nejzvrácenějších zločinců novodobé historie, kanibala Andreje Čikatila. Během 12 let spáchal přes padesát brutálních vražd, při nichž své oběti částečně snědl. Společně s místní tlumočnicí, průvodcem a senzibilkou se snaží odhalit tajemství domu...
Format : Matroska at 6 925 kb/s Length : 4.00 GiB for 1 h 22 min 35 s 936 ms
Video #0 : AVC at 6 283 kb/s Aspect : 1920 x 1080 (1.778) at 25.000 fps
Audio #0 : E-AC-3 at 640 kb/s Infos : 6 channels, 48.0 kHz Language : cs
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru