fastshare
Zobrazit téma - Italské námluvy / Only you (1994)
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 07 úno 2025, 04:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Italské námluvy / Only you (1994) 
Autor Zpráva
Private 1 st class
Private 1 st class

Příspěvek Italské námluvy / Only you (1994)

"Marisa Tomei je naprostá bohyně" (TGeorge) :)

Info k filmu:
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

Marisa Tomei...nymfa, múza, čumáček, kráska. A k tomu paličatá jako mezek, z dvojice možností zmíněných v jisté tradiční otázce vybírám možnost "navedená". Zkrátka a dobře, tuhle komedii o putování za životní láskou a "osudu" jsem si užil od začátku do konce...a to jsem se na ni začal dívat jen kvůli Marise. Pak se objevila moje oblíbená dobrá víla vedlejších rolí Bonnie Hunt a o chvíli později odkudsi přikvačil Robert Downey (střízlivý a čistý;)). A pak ještě zahrála hudba a já si uvědomil že tohle je přece Only You, ta krásná věcička od Rachel Portman!! Život je občas plný příjemných překvapení:) (Gemini@CSFD)

Blíží se Vánoce, a proto je čas shánět dárky. A i na warforu se občas nějaký dárek objeví. Dnes tu pro vás jedno takové překvapení mám :) Kvalitních romantických filmů je asi tolik, jako Pražáků umějících pít víno (Pozn. málo). Proto když se nějaká objeví, je z toho docela poprask. Bohužel, poslední dobou se jich moc neobjevovalo, a tak jsem zapátral trochu do historie. A našel jsem, přátelé, našel.

Říkat, že je Marisa Tomei bohyně, se pro mě v posledních dvou dnech stalo zvykem. Říkám to pořád. Všem. Všude. Dost lidí už štvu. Marisa Tomei je bohyně. Tečka. Neuvěřitelná, nádherná, sympatická, trhlá .............................................................

Díky ní se stal film Italské prázdniny nádhernou romantickou skorokomedií, ve které Robert Downey junior udělá to, co by udělal každý na jeho místě, a "zabouchne se" do ní. Nenechte se odradit pomalejším začátkem, příjezdem do Itálie začne řetězec menších, ale občas docela překvapivých point, které vyústí do jednoho z nejhezčích konců, kterým nás žánr romantických komedií obohatil.

Nezapomeňte si při spuštení filmu přepnout zvukovou stopu na angličtinu:)

Zde jsem ještě udělal reupload na Czshare, snad někomu udělá radost:)
Je to bez hesla. 1 avi, normálně rozbalte.

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

Upload na rapidshare:

Heslo k filmu:

Sedící cz titulky:

Screeny z filmu:

04 čer 2009, 15:25
Private
Private

Příspěvek Re: Italské námluvy / Only you (1994)

Italské námluvy / Only you

Re: Italské námluvy / Only you (1994)
- multishare.cz
- hellshare.com
- share-rapid.cz
- ulozto.cz
- quickshare.cz

14 dub 2010, 15:42
Private
Private

Příspěvek Re: Italské námluvy / Only you (1994)

TGeorge...druhá část na czshare nefunguje...prosím o reupload...díky moc

14 dub 2010, 19:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]