"Marisa Tomei je naprostá bohyně" (TGeorge) Info k filmu:
Marisa Tomei...nymfa, múza, čumáček, kráska. A k tomu paličatá jako mezek, z dvojice možností zmíněných v jisté tradiční otázce vybírám možnost "navedená". Zkrátka a dobře, tuhle komedii o putování za životní láskou a "osudu" jsem si užil od začátku do konce...a to jsem se na ni začal dívat jen kvůli Marise. Pak se objevila moje oblíbená dobrá víla vedlejších rolí Bonnie Hunt a o chvíli později odkudsi přikvačil Robert Downey (střízlivý a čistý;)). A pak ještě zahrála hudba a já si uvědomil že tohle je přece Only You, ta krásná věcička od Rachel Portman!! Život je občas plný příjemných překvapení:) (Gemini@CSFD)
Blíží se Vánoce, a proto je čas shánět dárky. A i na warforu se občas nějaký dárek objeví. Dnes tu pro vás jedno takové překvapení mám
Kvalitních romantických filmů je asi tolik, jako Pražáků umějících pít víno (Pozn. málo). Proto když se nějaká objeví, je z toho docela poprask. Bohužel, poslední dobou se jich moc neobjevovalo, a tak jsem zapátral trochu do historie. A našel jsem, přátelé, našel.
Říkat, že je Marisa Tomei bohyně, se pro mě v posledních dvou dnech stalo zvykem. Říkám to pořád. Všem. Všude. Dost lidí už štvu. Marisa Tomei je bohyně. Tečka. Neuvěřitelná, nádherná, sympatická, trhlá ............................................................. Díky ní se stal film Italské prázdniny nádhernou romantickou skorokomedií, ve které Robert Downey junior udělá to, co by udělal každý na jeho místě, a "zabouchne se" do ní. Nenechte se odradit pomalejším začátkem, příjezdem do Itálie začne řetězec menších, ale občas docela překvapivých point, které vyústí do jednoho z nejhezčích konců, kterým nás žánr romantických komedií obohatil. Nezapomeňte si při spuštení filmu přepnout zvukovou stopu na angličtinu:)
Zde jsem ještě udělal reupload na Czshare, snad někomu udělá radost:)
Je to bez hesla. 1 avi, normálně rozbalte.Upload na rapidshare:
Heslo k filmu:
Sedící cz titulky:
Screeny z filmu: