![fastshare](https://www.warcenter.cz/lista_wc.png) |
|
Reklamní prostor •
Pravidla fóra •
Hodnosti •
Registrovat •
FAQ
• Členové •
Přihlásit se |
Vypnout statistiky |
KATEGORIE | POSLEDNÍ PŘÍSPĚVKY | POSLEDNÍ OZNÁMENÍ | STATISTIKY UŽIVATELE |
| | | Nick: Anonymous |
| | | Příspěvků: 2176 |
| | | Hodnost: Warman |
| | | Varování: 0 |
| | | --- |
|
|
Právě je 07 úno 2025, 11:25
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Welcome to Dongmakgol (2005)
|
Autor |
Zpráva |
tartar
Private 1 st class
|
Welcome to Dongmakgol (2005)
Welcome to Dongmakgol/ Welkeom tu Dongmakgol (2005) Komedie / Drama / Válečný Jižní Korea, 2005, 133 min
![Welcome to Dongmakgol (2005)](http://i537.photobucket.com/albums/ff336/waqwaq2008/welk.jpg) Režie: Kwang-hyeon Park Hrají: Ha-gyun Sin, Jae-yeong Jeong, Hye-jeong Kang, Jae-kyeong Seo, Deok-hwan Ryu
CSFD - 89% Video: 640x272 719 kbps Audio: Lame MP3 80 kbps převzato - Dudek ***** Původně jsem chtěl napsat, že je Welcome to Dongmakgol tím nejgeniálnějším filmem, jaký jsem kdy viděl, ale pak jsem si uvědomil, že genialita není to přesné slovo, které tento pozoruhodný snímek vystihuje. Spíše bych jej měl označit za nejkrásnější film, který jsem spatřil. Začátek byl jednoduchý, ani jsem nečekal, že by se mi kdy mohl líbit, ale jakmile jsme se dostali k podstatě věci, tedy setkání hlavních hrdinů ve vesničce Dongmakgol (i když spíše ta by se dala označit za hlavního hrdinu), byl jsem odzbrojen lidskostí tohoto snímku, který jasně ukazuje nesmyslnost válečných konfliktů a dává lidem naději. ...opravdu nádherný film !!! a stojí za shlédnutí !!! waqwaq ...JE TO MŮJ UPLOAD - včetně cz titulků - bez hesla !!!
|
31 pro 2008, 04:26 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
krusty
Private
|
Re: Welcome to Dongmakgol (2005)
ahoj, prosímtě, nešlo by to hodit na uložto, nebo rapidshare, případně hellshare?? diky
|
19 led 2009, 17:24 |
|
šón
Private 1 st class
Registrován: 11 led 2008, 15:04 Příspěvky: 20 Bydliště: RIO de RIO
|
Re: Welcome to Dongmakgol (2005)
|
29 kvě 2009, 17:54 |
|
tartar
Private 1 st class
|
Welcome To Dongmakgol - Vítejte v Dongmakgolu
Welcome To Dongmakgol - Vítejte v Dongmakgolu :INFO Komedie / Drama / Válečný Jižní Korea, 2005, 133 min Režie: Kwang-hyeon Park Hrají: Ha - gyun Sin, Jae-yeong Jeong, Hye-jeong Kang, Jae-kyeong Seo, Deok-hwan Ryu, Steve Taschler CSFD 87% s cz titulky na pevno :SCR NÁDHERNÝ A NEZAPOMENUTELNÝ FILM ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) OWN
|
08 říj 2010, 01:33 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|