fastshare
Zobrazit téma - Frank (Lenny Abrahamson; 2014)
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 11 úno 2025, 22:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Frank (Lenny Abrahamson; 2014) 
Autor Zpráva
Corporal
Corporal

Příspěvek Frank (Lenny Abrahamson; 2014)

Lenny Abrahamson: 2014 Frank

Frank (Lenny Abrahamson; 2014)

__.__

Za snímek na pomezí mezi absurdní skandinávskou komedií a britským sarkasmem označuje film StarsFan a dodává: „Je totiž originální, bizardní, dojemný, zajímavý a především skutečně vtipný.“ Navíc, jak píše v recenzi na 25fps.cz Klára Feikusová, „film se znenáhlu proměňuje z absurdní, suché komedie, v poněkud hořkou tragédii…“ A ta hudba se dá kupodivu poslouchat, přitom zásluhou the.body jsou přeloženy i texty písní… Viz iGalerie.cz.

Freak folková esej o kreativitě…
...vnitřních běsech, vysněných deskách a sociálních médiích zaujme především tím, s jakou lehkostí dokáže střídat polohy mezi srdceryvným patosem, zemitým humorem a vršením popkulturních odkazů. Zasazení zmíněných sociálních médií do samotného vyprávění, chcete-li do dramatického oblouku, můžeme číst tak, že tvůrci přicházejí s receptem na „vypořádání se s hypem“ už během samotného filmu, bez nutnosti dalších ex-post diskuzí, přičemž to nelze vnímat ani trochu alibisticky. Nakonec je to vlastně takový malý osobní film, který v samém závěru možná hřeje o něco více než by měl, což plně vynahrazuje to, že jsem se u některých pasáží smál nahlas.
Tsunami_X

Na Frankovi mě nejvíc zaujal nadhled…
...který byl po celou dobu projekce přítomný. Ironické narážky na život jedné kapely (který se dá ovšem zobecnit i na mnoho jiných), proces skládání a hudbu jako takovou, pak také twitter, youtube a plnění si snů (tak často zobrazované v hollywoodských filmech) mě bavily a už mi ani tak moc nevadila absence výraznějšího děje či jednotlivých momentů. A konec mě rozhodně překvapil (další boření žánrových klišé).
Sarkastic

iGalerie.cz | www.csfd.cz - 70% | www.imdb.com - 7.1/10

)..(

BDrip H264 1280×544px 1006kbps 23.976fps | AAC 93kbps 2ch | MKV = 749.9 MB
Language:
English, French, German | Subtitles: Czech, English HI, Italian, Portugese BR, Spanish

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

31 říj 2014, 07:08

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]