fastshare
Zobrazit téma - Du Bist Nicht Allein (2007)
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 06:51

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Du Bist Nicht Allein (2007) 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek Du Bist Nicht Allein (2007)

__.__

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

:-_-:

Příloha:
du-bist.jpg

Další fotogalerka na:

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

Info:

Drama / Komedie
Německo, 2007, 90 min
Režie: Bernd Böhlich
Hrají: Axel Prahl, Katharina Thalbach, Yekaterina Medvedeva, Herbert Knaup, Karoline Eichhorn, Mathieu Carrière

An user view:
"A movie about the different lives of families living next to each other on the 8th floor of a German apartment building, focusing on their different problems and interaction.
Each member of the cast gives an authentic performance and by concentrating on 2 subplots, the story line keeps diversified. Though concentrating on rather sincere topics, the movie keeps its ease by creating a humorous and sarcastic point of view on the problems of daily living. The film concludes with some kind of open ending, which is quite enjoyable."

A můj názor:
lehká, úsměvná, někdy melancholická komédie, pro mě také vzpomínka na východní Berlín...
Taková cool oddechovka od těch různejch komerčních amerických shitů ;)

Hned na začátku se mi líbila scénka, kdy se do klasického paneláku, jak jej asi většina z nás zná, se stěhovala nějaká rusáčka.
Do výtahu také nastoupila její budoucí sousedka a jak si ta rusáčka "sáčkovala" různé své tašky, tak tu její novou malou sousedku zaházela, až na ni nebylo vidět :)
Když se pak konečně výtah rozjel, narvanej tak, že už NIC a NIKDO, ani jehla by se nevešla,
tak výtah hned na PRVNÍM patře zastavil :) nacož se otevřely dveře a tam stál důchodce s mopslíkem v jedné ruce a ptá se:
Jedete nahoru nebo dolů ? :) :) :)

...jsem myslela, že se po... smíchy... :)

)..(

or

P.S. NENI TO MUJ UPLOAD

English subtitles !!!
Jediné, které jsem našla... :)

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

23 čer 2009, 16:20

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]