The Tourist (2010) 480p BRRip XviD AC3-ViSiON Format : AVI Length : 1.45 GiB for 1h 43mn 28s 208ms Video #0 : XviD at 1617 Kbps Aspect : 720 x 304 () at 23.976 fps Audio #0 : AC3 at 384 Kbps Infos : 6 channels, 48.0 KHz English
Všetky uploady sú bez hesla. Ak sa naskytne problém, pošlite mi SS alebo mi napíšte na ICQ. Linky sú kombinovateľné, ak je ich rovnaký počet a veľkosť. Každý archív obsahuje 4%-ný záznam pre opravu dát. Linky sú voľne šíriteľné.
19 úno 2011, 23:22
killphill
Colonel 4 th class
Re: The Tourist (2010)
Cizinec / The Tourist (2010) + CZ TITULKY Release:The.Tourist.2010.480p.BRRip.XviD.AC3-ViSiON
Linky sú vzájomne kombinovateľné, ak je ich rovnaký počet a veľkosť súboru !!! Ak sa vyskytne chyba pri rozbaľovaní, skúste si stiahnuť zlú časť ešte raz !!! Všetky moje uploady sú balené vo WinRARe, rozbaľujte ich iba v programe WinRAR !!! Všetky moje uploady odporúčam sťahovať v programe JDownloader !!! Čo bude časom zmazané, obnovovať nebudem !!! Za Power Uploaders pre Vás nahral -ded- !!!
Citace:
Links are combinable with each other, if their number and the same file size !!! If an error occurs in extracting, try to download the wrong part again !!! All my uploads are packed in WinRAR, rozbaľujte them only in WinRAR program !!! All my uploads recommend downloading the program JDownloader !!! What time will be deleted, I will not be renewed !!! Power for uploaders for you-ded-recorded !!!
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru