Jackass Number Two (2006) ; [SK/CZ: Jackass Number Two]Kino premiéra(USA): 22.09.2006
Minutáž: 1 hodina, 35 minút
Krajina: USA
BoxOffice: $72.8M
Žánre: Documentary, Comedy
Quality: Solid DVDRip
Lanquage: Czech
Size: 800 MB
INFO:
Small REVIEW:
Heh tak tento film nemal ani jednu chybu!!! Prvy Jackass film bol najlepsou komediou v usa za rok 2002 a to bola teda pecka :-)...A ked som videl trailer na tento tak uz len z toho bolo jasne ze to bude ovela lepsie a super!!! a vysledok?...vobec som sa nemylil...o 100 krat lepsie, brutalnejsie, haluznejsie ako prvy film :-)... Ked ich z mtv zrusili po 3 seriach tak nechapem ako im mohli dovolit natocit nieco taketo ako
je Number two :-) napr ako do johnnyho nafajcil ten byk..tak to nemalo chybu
D alebo ako sa Ehren prezliekol za teroristu a na tele mal bombu
D chudak ten taxikar...No proste ako vidim Johnny Knoxville ma aj so svojim Jackass gangom opat nesklamali!!! :-) ach jo bodaj by bolo aj Jackass number three
D ale to by uz bolo asi moc aj na nich :-).
Proste kazdy jackass fanusik,jackass maniac alebo aspon taky co videli prvy film si tuto dvojku rozhodne nemozu nechat ujst :-) Sranda zarucena na 1000%
D Vivat jackass :-)
DOWNLOAD LINKS RAPIDSHARE.COMDOWNLOAD LINKS RAPIDSHARE.DEYou
CAN/MAY combine links from both mirrors !!!
MOZETE kombinovat linky z oboch serverov !!!
Sie
KONNEN links von beiden servern mitteinander kombinieren !!!
FILE PASSWORD [if there is some]:
Upload by
.::technoid::.::@::.::frontline.sk::.>>>>>>>>>>>>if there is no password - just split the files in total commander or hj split
You can downloads this software pack [incuded: Total Commader & HJ Split] on links below:
Upload by
.::technoid::.::@::.::frontline.sk::...::..
TRY..::..
BEFORE..::..
BUY..::..
!!!..::..