|
Právě je 11 úno 2025, 00:12
|
Pravidla fóra
1. Dodržujte zde základní PRAVIDLA Warcenteru. 2. Při vkládání tématu se přesvědčte že neexistuje tlačítkem HLEDAT. 3. Do sekce patří přehrávače, konvertory, kodeky, nástroje na úpravu videa, zvuku. 4. Nic nekomentujte, jakékoli nesrovnalosti hlaste moderátorům.6. ZÁKAZ cizojazyčných popisů. 7. ZÁKAZ vkládání příspěvků bez popisu.
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
CollectorZ - Movie Collector Pro 15.2.3
|
Autor |
Zpráva |
xtictac
Captain
|
CollectorZ - Movie Collector Pro 15.2.3
CollectorZ presents MOVIE COLLECTOR PRO v15.2 build 3 33,9MB - XP, VISTA, WIN7 a WIN 8 - 32bit i 64bit, v15.2 build 3, jazyk EN defaultně, ale je tam i čeština, nicméně mně se zobrazuje téměř nečitelně asi diky znakové sadě, Release date - 22.09.2013 - Group - TE - Odzkoušeno a 100% funkční Cracklá aplikace skupiny TE je zcela zdarma a 100% funkční, je snad jediná takto obsáhlá co se funkcí a obsahu týká, kterou se mi podařilo s úspěchem zadarmo rozjet.
Jedná se o velmi slušný katalogizátor filmů a seriálů, když pomineme samozřejmou funkci vytvoření vlastní databáze filmů, má tento program také možnosti filtrování dle nejrůznějších hodnot, jako jsou například herec, herečka, režisér, jazyk filmu nebo titulků, studio, distributor, žánr, rok, vlastní nebo např. IMDB hodnocení atd. atd. je toho vážně víc, než si člověk umí představit.
Výbornou vlastností jsou také kvalitně zpracované statistiky vaší vlastní DB, jako například kolik filmů máte s určitými herci, režiséry, herečkami, kolik filmů máte určitého žánru, roku, kolik od různých studií a mnohem více, to vše vyjádřené velmi přehledně ve volitelných grafech.
Dále pokud máte nějaké filmy uložené na vašem HDD, jdou potom pomocí přidání linku spouštět přímo z aplikace ve vašem přehrávači.
Ovladatelnost programu je s ohledem na přidávání nových filmů velmi jednoduchá a samozřejmě automatická, stačí pouze zadat název filmu do příslušného pole v příslušném okně a během několika sekund je to hotové, nebo stáhnout více profilů jednotlivých filmů najednou dle názvů složek nebo souborů na vašem HDD, ale to už je určitě věc individuálních rozhodnutí. V jednotlivých profilech filmů lze přidávat i vlastní personální hodnoty, podle kterých je potom možné zobrazit pouze tyto filmy, napadá mě obligátní "neviděl".
Automaticky nahrané profily potom obsahují DVD obaly, obrázek na pozadí, plakát v HD, volitelný počet herců a štábu, trailer nebo trailery na U-Tube, plot a mnoho dalšího. Vše je samozřejmě volitelné a detailisti z takového profilu udělají pěknou podívanou, nicméně je s tím práce. Já osobně jsem tam každý film přidával zvlášť a chvíli to trvalo.
Graficky s důrazem na přehlednost na tom aplikace také není výrazně špatně, nabízí několik způsobů zobrazení a každý si určitě vybere to své, můj je potom třísloupcový (viz. obrázek).
Je toho tam skutečně ještě mnohem víc, než jsem tu popsal. Já jsem použil tak asi 30-40% ze všech funkcí programu. Nicméně pro ty z Vás co mají větší filmovou sbírku, která se rozrůstá v desítkách kusů v krátkém čase, doporučuji koupit EXTREME MOVIE MANAGER(20EUR), který toho umí ještě o trochu více a je celkově dle mého názoru o stupeň výše a vůbec nejlepší co jsem viděl.
COLLECTOR Z je ale hned na druhém místě a pak následují všechny ostatní, co jsem měl tedy samozřejmě možnost vidět a zkusit. A teď k samotnému zprovoznění programu, po stažení a klasické instalaci stačí nakopírovat crack ze složky crack.Cracklá aplikace Vám umožnuje stahovat přiměřené množství profilů filmů v určitém čase - !!!! Důrazně se doporučuje nepřekročit hranici 50 hromadných hledání tzn., přidávání profilů najednou !!!! - Pokud chcete nebo potřebujete provádět hromadné přidávání profilů, potom nepřekročte hranici 25 filmů najednou a vše bude v pořádku, tzn., nebude Vám nahlášen konec TRIAL VERZE a budete moci tuhle aplikaci naprosto plně používat i nadále. Pokud tuhle přesně určitou hodnotu vyhledaných profilů najednou z nějakého důvodu překročíte, Vaše IP adresa dostane „red flag“ a v případě pokračování stahování profilů z DB na serveru společnosti jež vyvíjí Collector Z, dostanete nakonec „black flag“ a faktický ban přístupu na server s DB, protože nemáte licencovanou verzi.
Ale ani potom není aplikace úplně zablokována a stačí pouze vyplnit IP nejlépe EU proxy serveru do příslušného místa v okně automatického přidávání profilů filmů - kliknete na ten klíč a potom PROXY SETTINGS a následně vyplníte port 8080 a zvolenou IP adresu z linku níže a můžete používat aplikaci i nadále.
Proxy jsou k nalezení zde: Připomínky, dotazy, doporučení prosím na [email protected]. Bez hesla
V případě zájmu reupnu téměř kamkoli.![screen :-_-:](./images/smilies/tlacitka/screenshotpu5.png) ![CollectorZ - Movie Collector Pro 15.2.3](http://img16.imageshack.us/img16/1668/collecotrz9prometheus.png) ![CollectorZ - Movie Collector Pro 15.2.3](http://img571.imageshack.us/img571/9057/530g.png) ![CollectorZ - Movie Collector Pro 15.2.3](http://img405.imageshack.us/img405/2396/collectorz9hobit.jpg)
_________________ CPU: Core i7 8700 + Corsair H115i Pro RGB MB: MSI MPG Z390 Gaming Edge AC RAM: HyperX Predator RGB 16GB DDR4 3600Mhz HDD: SSD Samsung 850 EVO 250GB + 4TB WD Blue SATA 3 GPU: Gigabyte GeForce RTX 2070 Windforce 8G PSU: Corsair RM750i CASE: Be quiet! Dark Base 700
Naposledy upravil xtictac dne 13 pro 2015, 21:42, celkově upraveno 26
|
15 zář 2012, 19:14 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
xtictac
Captain
|
Re: CollectorZ Pro v8.1
Jak přenést celou databázi na jiný počítač a na jinou nebo novou instalaci programuInstalace programu na novém PC - Nainstalujte program spuštěním - Moviecollectorsetup.exe - po instalaci aplikaci „crackněte“ přepsáním souboru v nainstalovaném adresáři ze složky – CRACK.
- Verze programu, ze které hodláte přenášet databázi a data, musí být zavřená!
Zavádění existující Databáze a kopírování dat a obrázků- Nyní pouze musíte přenést svá data. V tento okamžik se opravdu ujistěte, že aplikace, ze které hodláte přenášet databázi a obrázky, je zavřená a neběží. Databázový soubor najdete v následujícím umístění:
WIN7, WIN8 – C:/Users/Vaše jméno/Documents/MovieCollector/*.mvc
Defaultní pojmenování toho jediného souboru je „mycollection“.mvc, ale pravděpodobně jste si jej při zakládání DB pojmenovali jinak.
Nyní zkopírujte tento soubor do nového PC a to do stejné složky, která se vytvořila novou instalací tzn. - C:/Users/Vaše jméno/Documents/MovieCollector a to třeba pomocí USB flešky nebo lokální sítě nebo jinak.
- Jako další krok k správnému fungování již existující databáze v nové instalaci, musíte přenést obrázky. Postup je obdobný jako v případě *.mvc souboru. To znamená, že přeneste celý obsah složky - C:/Users/Vaše jméno/Documents/MovieCollector/Images do nového umístění, v mém případě to je třeba téměř 130MB a znovu do stejné složky tzn., - Images v nové instalaci.
- Pokud používáte OS WINDOWS, potom můžete také přenést soubory uživatelského nastavení, najdete je také ve složce - C:/Users/Vaše jméno/Documents/MovieCollector – jedná se o 10 XML souborů a 2 TXT soubory, takže je také zkopírujte.
- Pokud jste upravovali ve Vaší sbírce templates, stejně tak je také můžete zkopírovat.
- Nyní spusťte na novém umístění nebo PC a použijte v hlavním okně v nástrojové horní liště - File | Open database k otevření vaší databáze – tedy zkopírovaného souboru *.mvc. Po tomhle byste měli znovu vidět vaši vytvořenou existující databázi.
- Pkud je umůstění obrázků ve vaší nové instalaci odlišné, můžete použít fuknci Update Image Links a nechat program automaticky opravit linky k obrázkům. Použijte znovu v horní liště - Tools | Maintenance | Update File Links.
- Pokud se vám správně nezobrazují obrázky zmenšených DVD obalů, potom použijte Tools | Maintenance | Repair Thumbnails. COLLECTORZ - OFFICIALWEBSITE
_________________ CPU: Core i7 8700 + Corsair H115i Pro RGB MB: MSI MPG Z390 Gaming Edge AC RAM: HyperX Predator RGB 16GB DDR4 3600Mhz HDD: SSD Samsung 850 EVO 250GB + 4TB WD Blue SATA 3 GPU: Gigabyte GeForce RTX 2070 Windforce 8G PSU: Corsair RM750i CASE: Be quiet! Dark Base 700
Naposledy upravil xtictac dne 23 kvě 2013, 00:34, celkově upraveno 8
|
22 bře 2013, 17:22 |
|
xtictac
Captain
|
Re: CollectorZ Pro 9.0.6 - 2013
Obdržel jsem tento dotaz mailem:Koukal jsem na ty obrázky co jsi tam dodal, a mas v tom dobry system. Nemohl by jsi napsat kratkej/strucnej navod jak si vytvorit podobnej seznam jak mas ty ? Myslim tim napr, oddelit ceske a anglicke filmy, atp. Taky koukam, ze mas odkazy na csfd, to se musi delat u kazdeho filmu zvlast, nebo to jde hromadně ? Inac jde take spoustet filmy primo z toho programu ? Jinac, kdyz chci pridavat filmy hromadně, to musím mit pojmenovany slozky anglicky co ? aby mi to ten dany fiml naslo, kdyz to hleda na IMDB, ne na csfd ... DíkyOdpověď:
1- SEZNAM LANG/GENDREMusite kliknout na tlacitko v zakladnim okne nad levym sloupcem slozek, je u toho takova modra ikona slozky a potom date CHOOSE FOLDER FIELDS - nasledne kliknete na velke modre plus a vytvorite vlastni filtr - ten pojmenutje bud anglicky LANG/GENDRE nebo cesky - JAZYK/ZANR nebo jak chcete a v leve nabidce vyberete pouze language!!! date OK a potvrdite a melo by vam to roztridit vsechny filmy dle nastaveneho jazyka u kazdeho z nich. Samozrejme ne vsechny filmy jsou anglicky nebo cesky, takze tam budete mit treba i vice jazykovych voleb ESP, FRA, ENG, CZE apod - no a potom znovu!!! otevrete CHOOSE FOLDER FIELDS a k jiz zaskrtnutemu LANGUAGE pridate jeste GENDRE, coz zpusobi, ze se vam kazdy jazyk rozdeli jeste do zannrovych podmnozin-poslozek. - ja to mam treba tak, ze i kdyz mam spoustu filmu ESP nebo FRA, tak je prsote v nastaveni kazdeho filmu dam jako ENGLISH , abych tu nemel prilis mnoho slozek a primarne mi slo o oddeleni cesky nadabovanych filmu od tech v originalnim zneni.
Pokud si budete chtit pridat ceskou vlajecku vsude tam jak mam ja , protoze normalne tam je jen napis Czech - tak si nejprve musite stahnout malou!!! vlajecku tzn nekde kolem tusim 18x18 nebo 20x20 pixelu z googlu. Jde to snadno, staci napsat Czech flag 20x20 - potom kliknete pravym na ten napis, kde chcete mit tu vlajecku a date EDIT LANGUAGE v zalozkach vyberete IMAGES a pomoci BROWSE najedete do patricneho umisteni, kam jste si tu malou ceskou vlajecku 20x20 pixelu stahnuli. A do TEMPLATE IMAGE si ji dejte taky bude se vam zobrazovat i v profilu filmu, jakoze ho mate cesky misto napisu CZECH, tady uz je ale potreba mit skutecne maly obrazek protze do TEPLATE IMAGE nebude automaticky oriznuty na 16x16 jako v predchozim pripade a tady je prave nejlepsi velikostu tech 20X202- ODKAZY NA CSFD Tak tady je skutecne potreba si je pridat rucne ke kazdemu filmu zvlast, ja mam doma cca 370 filmu a chvili to trvalo, ale je to parada - v otevrenem editovacim okne profilu filmu, vyberte zalozku LINKS a ja osopbne smazal vsechno krom IMDB a Traileru a úridal si jeste CSFD. Nasledne si zkopirujte odkaz na CSFD z prohlizece a po stiknuti PLUS uz diky zachytavani linku staci doplnit nazev linku tedy v nasem priapde CSFD3- SPOUSTENI FILMU PRIMO Z PROGRAMUTady musite nejprve pridat link neboli cestu k souboru filmu - taklze opet otevrit editovani profilu filmu jednoduchym dvojklikem na film, vybrat LINKS a v podokne LOCAL je pod ONLINE, kde jsme pridavali linky na CSFD nebo i jinam a kliknete vpravo na tu ikonku co je hned vedle napisu LOCAL a najdete pozadovany film potom OK a je to. Film tedy soubory AVI, MKV, MP4 a DVDcka apod. se Vam budou spoustet ve vasem vychozim prehravaci nebo vice prehravacich pro jednotlive druhy souboru, to uz je na individualnim nastaveni kazdeho uzivatele WIDLI 4-HROMADNE PRIDAVANI FILMU Tak tady jsem to zkousel jen jednou a ano je potreba mit slozky v ENG, ale je to v celku tragedie, stejne potom budete muset kazdej film pokud to chcete mit trosku urpaveny hlavne spravne, upravovat zvlast, takze ja jsem si tam pridaval jednotlive filmy zvlast a je pohoda . Nehlede na to, ze nektere film jsou Remaky a maji stejny znazev, takze trebas v pripade TOTALL RECALLu byse vam tam automaticky hromadne mkohl dat ten starej s Arnoldem ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Omlouvam se za pravopisne i vsechny ostatni chyby!!!
|
23 bře 2013, 10:39 |
|
syk
Private 1 st class
|
Re: CollectorZ - Movie Collector Pro 9.2.1
chtel jsem vyzkouset, ale link je mrtvej nicmene primo na ulozto je movie-collector-pro-v9-2-2-te-rar
|
08 čer 2015, 15:22 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|