|
Právě je 12 úno 2025, 22:56
|
Pravidla fóra
1. Dodržujte zde základní PRAVIDLA Warcenteru. 2. Při vkládání tématu se přesvědčte že neexistuje tlačítkem HLEDAT. 3. Do sekce patří software, jenž se nedá zařadit do žádné z kategorií. 4. Nic nekomentujte, jakékoli nesrovnalosti hlaste moderátorům.6. ZÁKAZ cizojazyčných popisů. 7. ZÁKAZ vkládání příspěvků bez popisu.
Autor |
Zpráva |
trove
Private
|
Re: Mapy Garmin II
jjiruse píše: pavel pavel píše: Garmin Topo Spain v.4 - Mapsource http://ncrypt.in/folder-2DA2gYvU A heslo?!? Stáhnout se povedlo. Ale kde se najde hesla pro rozpakování ?
|
29 bře 2013, 16:54 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
miirraa
Private
|
|
29 bře 2013, 17:28 |
|
pavel pavel
Private
|
trove píše: jjiruse píše: pavel pavel píše: Garmin Topo Spain v.4 - Mapsource http://ncrypt.in/folder-2DA2gYvU
A heslo?!? Stáhnout se povedlo. Ale kde se najde hesla pro rozpakování ? Password = ozboss18 MapID: 2216
|
29 bře 2013, 21:44 |
|
johnxtc
Private
|
topo spain v4 http://www.uloz.to/xhSeuV8/garmin-topo-spain-v4-rar ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) bez hesla jedná se o instalačku do mapsource.
|
30 bře 2013, 01:38 |
|
ssamotti
Private
|
Jaké máte zkušenosti s mapami. Nejsem spokojen s Atlas CZ 2012 ani topo2012 pro cestování osobním vozem. Vybírají celkem nevhodné cesty... CNT EU 2013 je na tom o něco lépe, ale také to není nejslavnější... Např všechny mapy mě v zimě vedou cestami, které se v zimě neudržují (Jeseníky) a to je dost průser. Vyzkoušel jsem Sygic a ten se mi zdál lepší...
|
30 bře 2013, 17:18 |
|
ssamotti
Private
|
Mám malý problém při instalacei mapy CNt EU 2013-4 do PC. Po výběru místa kal jej instalovat instalačka padne. Povedlo se to někomu nainstalovat? Kde je chyba?
|
31 bře 2013, 17:41 |
|
kruty
Private
|
ssamotti píše: Mám malý problém při instalacei mapy CNt EU 2013-4 do PC. Po výběru místa kal jej instalovat instalačka padne. Povedlo se to někomu nainstalovat? Kde je chyba? Mapa nainstalována a nahrána do navigace. Vše proběhlo bez problému.
|
31 bře 2013, 20:55 |
|
SoRex
Private
|
ssamotti píše: Jaké máte zkušenosti s mapami. Nejsem spokojen s Atlas CZ 2012 ani topo2012 pro cestování osobním vozem. Vybírají celkem nevhodné cesty...
Dokonce i nový Atlas CZ 2013 má slabiny. Při cestě do Drážďan správně vede dálnicí kolem Ústí, ale zpět naprosto nepochopitelně naviguje po okreskách III. řádu od Ústí až do Velemína. Verze 2012 byla v této oblasti OK.
|
03 dub 2013, 23:14 |
|
gyroman
Private 1 st class
|
SoRex píše: ssamotti píše: Jaké máte zkušenosti s mapami. Nejsem spokojen s Atlas CZ 2012 ani topo2012 pro cestování osobním vozem. Vybírají celkem nevhodné cesty...
Dokonce i nový Atlas CZ 2013 má slabiny. Při cestě do Drážďan správně vede dálnicí kolem Ústí, ale zpět naprosto nepochopitelně naviguje po okreskách III. řádu od Ústí až do Velemína. Verze 2012 byla v této oblasti OK. Atlas Czech na cestu do Drazdan? ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) )))) A proc používat topografickou mapu na navigaci do auta? Pouzivejte City Navigator, ma stejne detailni pokryti CZ jako Atlas. Mapa Atlas Czech byla vždy brana jako bonus k navigaci s Evropou, az poslední dobou se vyrojily navigace pouze s mapou Atlas Czech. Vsechno je to jen o cene....
|
04 dub 2013, 11:49 |
|
SoRex
Private
|
gyroman píše: SoRex píše: ssamotti píše: Jaké máte zkušenosti s mapami. Nejsem spokojen s Atlas CZ 2012 ani topo2012 pro cestování osobním vozem. Vybírají celkem nevhodné cesty...
Dokonce i nový Atlas CZ 2013 má slabiny. Při cestě do Drážďan správně vede dálnicí kolem Ústí, ale zpět naprosto nepochopitelně naviguje po okreskách III. řádu od Ústí až do Velemína. Verze 2012 byla v této oblasti OK. Atlas Czech na cestu do Drazdan? ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) )))) A proc používat topografickou mapu na navigaci do auta? Pouzivejte City Navigator, ma stejne detailni pokryti CZ jako Atlas. Mapa Atlas Czech byla vždy brana jako bonus k navigaci s Evropou, az poslední dobou se vyrojily navigace pouze s mapou Atlas Czech. Vsechno je to jen o cene.... Nerozumíme si; nepsal jsem o TOPO Czech, ale o navigaci Atlas Czech. A vzhledem k tomu, že předchozí verze mi vyhovovala více, než City Navigator, nainstaloval jsem si ji pro tuzemskou navigaci i nyní. Ale zrovna pro zmiňovaný úsek to nebyla dobrá volba :-(
|
04 dub 2013, 18:34 |
|
eidz
Private
|
2gyroman: mapa Atlas Czech byla cca před 2-3 lety lepší, než CN od Garminu. Pokrytí CN se pro ČR značně zlepšilo, takže dnes je otázkou, co je lepší. Např. úsek u Opatovic nad Labem je líp řešený v Altas Czech. CN to už má udělaný po novu, tak jak to bude, až to bude hotový. Jenže zatím se jezdí postaru, takže tam má CN dost těžký potíže ![Cool /)](./images/smilies/icon_cool.gif) . Atlas Czech to má jak po novu, tak po staru a úseky má spojený, takže tam naviguje líp. Problém předčasně aktivovaných cest v CN už mám docela dost. Nejdřív mě to před 2 lety u Ostravy navigovalo na nájezd na novou dálnici. Dálnice tam byla, ale ten nájezd byl zatím jen vykolíkovaný. ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) A když to pak složitě a pomalu objíždíte... Nový, ještě neznamená lepší.
|
04 dub 2013, 20:08 |
|
xmatch
Private 1 st class
|
Sháním TOPO mapu Sardinie - omlouvám se že neudávám přesný název mapy ale nevím kde (v jaké) toto najdu - prosím radu - nebo rovnou odkaz na stažení
|
05 dub 2013, 23:37 |
|
vklatil
Private
|
Nemáte prosím někdo Recreational Map of Europe? Potřeboval bych z toho topo mapu Turecka. Díky
|
07 dub 2013, 00:39 |
|
tombla
Private
|
Ahoj a moc dík všem, především Jenasovi, mám velkou prosbu, v únoru 2013 vyšla: VEU015R - Aegean Sea and Sea of Marmara viz: https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID=9192&pvID=10808 byla by šance na sharerapid ???, jestli ano, moc DÍK....
|
07 dub 2013, 16:52 |
|
pavel pavel
Private
|
vklatil píše: Nemáte prosím někdo Recreational Map of Europe? Potřeboval bych z toho topo mapu Turecka. Díky Garmin – Recreational Map of Europe v3.00 http://linksave.in/12989507954b7563d532bb2 MapID: 469 Password = ozboss18
|
08 dub 2013, 19:04 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|