fastshare
Zobrazit téma - Mapy Garmin II
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 12 úno 2025, 23:18

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

1. Dodržujte zde základní PRAVIDLA Warcenteru.
2. Při vkládání tématu se přesvědčte že neexistuje tlačítkem HLEDAT.
3. Do sekce patří software, jenž se nedá zařadit do žádné z kategorií.
4. Nic nekomentujte, jakékoli nesrovnalosti hlaste moderátorům.

6. ZÁKAZ cizojazyčných popisů.
7. ZÁKAZ vkládání příspěvků bez popisu.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1361 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 91  Další
 Mapy Garmin II 
Autor Zpráva
Private 1 st class
Private 1 st class

Příspěvek Re: Mapy Garmin II

jenas, diky, diky, diky

15 dub 2013, 16:23
Private
Private

Tak se mi nakonec nějaké mapy z img pro mapSource převést podařilo.
Převedl jsem si tyto dvě:
- Bulharsko OFRM Geotrade City & Topo - 2013 Q1
- BulMaps Balkans v3.8

Mapy super, ale ještě bych je potřeboval v jejich mateřském jazyce (nejlépe abych měl obě jazykové verze). Poradíte mi, jak na to?

Dík.

Martin

PS: Jinak děkuji všem za odkazy na mapy a návody pro převod img pro MS.

15 dub 2013, 18:06
Private
Private

Jenas, díky moc. Ještě jeden dotaz, lze ty mapy nějak naistalovat obě naráz, stačilo by, aby se mezi nima dalo přepínat.

Díky.

Martin

15 dub 2013, 21:08
Private
Private

A kdyby se ta BulMap 3.8 našla pro MS, tak by to bylo super, mi po tom převodu nejde nahrát do GPSky, píše to, že nastala chyba... :-(

15 dub 2013, 21:43
Private
Private

Soubor

http://www.uloz.to/9162331/troe3-01-merrymi-part05-rar

je na ULOŽTO bohužel nedostupný

18 dub 2013, 04:25
Private
Private

Zdravím a mám velkou prosbu. Neměl by někdo TOPO ALASKA?
Link z první stránky už je KO.
Předem moc děkuju.
edit:pokud by to šlo, tak nejlépe instalačku do Mapsource. potřebuju to nacpat do Dakoty s 1GB pamětí.
Ještě jednou díky.

18 dub 2013, 10:46
Private
Private

Ahoj, nemate nekdo Aero mapu Nemecka? - I starsi.

20 dub 2013, 12:11
Private 2 nd class
Private 2 nd class

Asi to sem nepatří, ale chtěl jsem se zeptat, zda existuje ošetřenej navigační program Garmin pro Android a pokud ano, zda se do něj nechají přihrávat mapy odsud.
Dík.

21 dub 2013, 09:57
Private
Private

Ahoj Merrymi,

prosím můžeš aktualizovat 2 soubor, vše ostatní jsem z uložto vydoloval, ale dvojka nedostupná... předem moc dík

merrymi píše:
Re: Mapy Garmin II
Garmin Alpenvereinskarten Unlocked IMG z originální SD karty

Map ID: 2424

Velikost mapy: 3.2 GB

Garmin Europe s potěšením oznamuje dostupnost jedinečného produkt pro horolezectví v nejpopulárnějších destinacích v Rakousku a Německu, k dispozici ve snadno plug-n-play řešení na microSD kartě pro všechny vaše aktivity na horách.

Tyto kvalitní rastrové mapy, vydané ve spolupráci s rakouskými a německými alpskými kluby, zahrnuje oblasti severovýchodních Alp. Garmin Alpenvereinskarten - to jsou je zdaleka nejlepší mapy pro nadšené horolezce, kteří jsou vášniví uživatelé velmi populárních a spolehlivých papírových mapy Alpského klubu a tradičně je využívají profesionální horští vůdci. Tento nový produkt mapuje užitečné informace pro všechny druhy alpských činností a umožňuje pokročilé použití rastrových map na GPS přístrojích. Garmin Alpenvereinskarten jedinečně zobrazuje horské rastrové mapy s vynikající kvalitou detailu mapy, především skalní terény a horské povrchy.

V kombinaci s volně stažitelnou aplikací Garmin Basecamp software ™, se plánování cesty stává potěšením. Umožňuje například umístit vlastní značky či odkazy před započetím vaší cesty.

Vlastnosti

Přehledné mapy pro rychlou a pohodlnou orientaci

59 vysoce kvalitních rastrových map optimalizovaných pro použití v GPS, zahrnující populární horolezeckých oblastí v Rakousku a Německu

Přibližně 40.000 POI, jako jsou rekreační horské přístřešky, vesnice, horské vrcholy a další

Adresář vybudovaných "úkrytů" s bohatými a užitečnými informace, jako jsou fotografie, telefonní čísla, nadmořské výšky a další(v současné době k dispozici pouze na GPS, ne v aplikaci Basecamp)

Včetně více než 2.000 běžeckých tras , seřazeno regionálně podle umístění startu a cíle

Pokročilé a optimalizované označení nejdůležitějších bodů zájmu( POI) pro dokonalou přehlednost v mapě.... další text lze povolit nebo zakázat prostřednictvím uživatelských preferencí (v současné době k dispozici pouze na GPS, ne v aplikaci Basecamp)

Kompatibilita

Montana™ series, Oregon® series, Dakota™ 20, Edge 800, GPSMAP 62s / 62st and GPSMAP 78 series.

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

Merrymi

22 dub 2013, 20:03
Private
Private

jenas píše:
Stačí to napsat do vyhledávače.... a zjistíš že aplikace je.
Mám za to, že i MapSource funguje jako navigace....

Ahoj Jenasi, pro Android jsem našel pouze Garmin Navigator, který nejde nainstalovat (Telstra) a OruxMaps, který vypadá velmi jednoduše. Nevíš prosím o nějaké další možnosti pro Android - jízdní pruhy + náhledy křižovatek aj.
Díky za odpověď. L.

24 dub 2013, 07:28
Private
Private

jenas píše:
Garmin Topo Czech 2012, Garmin Topo Czech 2012 Pro, Cyklo Czech 2012NT, Atlas Czech 2012, AERO Cz/Europe 2012

zdravím nešlo by prosím někde obnovit.

24 dub 2013, 19:45
Private 2 nd class
Private 2 nd class

jenas píše:

Já jsem taky hledal a našel např. Garmin StreetPilot 1.49 Android for no-rooted devices, ale spíš jsem chtěl vědět, zda má někdo něco vyzkoušeno -pokud ne, tak nic - vím, že to sem nepatří

25 dub 2013, 22:11
Private
Private

Garmin Alpenvereinskarten 2013

http://www.alpenverein.de/huetten-wege-touren/neuauflage-garmin-alpenvereinskarten-2013-jetzt-im-dav-shop_aid_12010.html

nevíte prosím někdo o téhle verzi?

28 dub 2013, 12:07
Private
Private

Stáhl jsem si City Navigator Europe 2013.41 NT, ale nemůžu ty mapy odemknout, zkoušel jsem to i v unlockmapsource 2.4, ale hází mi to hlášku, že to mapy nenašlo, můžete mi někdo poradit jak to províst, aby to fachčilo? Předem díky

29 dub 2013, 09:08
Private 1 st class
Private 1 st class

jenas píše:
kewe píše:
jenas píše:

Ahoj Jenasi, pro Android jsem našel pouze Garmin Navigator, který nejde nainstalovat (Telstra) a OruxMaps, který vypadá velmi jednoduše. Nevíš prosím o nějaké další možnosti pro Android - jízdní pruhy + náhledy křižovatek aj.
Díky za odpověď. L.

Co garmin navigator, garmin XT, Garmin Mobile PC?

1. Garmin navigator: aplikace pro Android, ale snad údajně funguje pouze při připojení v mobilní síti Telstra Next G® (Austrálie). Nevím, nemám odzkoušeno.
2. "Garmin XT" - předpokládám, že máš na mysli Garmin Mobile XT: je určen pouze pro zařízení se systémy Symbian, Windows Mobile a Palm, nikoli pro Android.
3. Garmin Mobile PC: je určen pouze pro PC s OS Windows® 2000 nebo novější, nikoli pro Android.

29 dub 2013, 13:38
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1361 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 91  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]