|
|
Reklamní prostor •
Pravidla fóra •
Hodnosti •
Registrovat •
FAQ
• Členové •
Přihlásit se |
Vypnout statistiky |
KATEGORIE | POSLEDNÍ PŘÍSPĚVKY | POSLEDNÍ OZNÁMENÍ | STATISTIKY UŽIVATELE |
| | | Nick: Anonymous |
| | | Příspěvků: 2176 |
| | | Hodnost: Warman |
| | | Varování: 0 |
| | | --- |
|
|
Právě je 05 úno 2025, 23:48
|
Pravidla fóra
1. Dodržujte zde základní PRAVIDLA Warcenteru. 2. Při vkládání tématu se přesvědčte že neexistuje tlačítkem HLEDAT. 3. Do sekce patří software, jenž se nedá zařadit do žádné z kategorií. 4. Nic nekomentujte, jakékoli nesrovnalosti hlaste moderátorům.6. ZÁKAZ cizojazyčných popisů. 7. ZÁKAZ vkládání příspěvků bez popisu.
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Google Earth Pro 7.1.2.2041 Final
|
Autor |
Zpráva |
vildap
Master Sergant
|
Google Earth Pro 7.1.2.2041 Final
Google Earth Pro 7.1.2.2041 Final+Patch Google Earth Pro | 399 $ Opakuji se,ale přesto info pro ty kteří neví o Pro verzi: Není to součást webového prohlížeče,je to samostatný program s mnoha funkcemi - All language !!!!!!! All Windows. Já používám pouze verzi Pro,"normální" free Earth nepoužívám,protože rozdíl je velký... Google Earth Pro obsahuje stejné snadno ovladatelné funkce a snímky jako bezplatná verze aplikace Google Earth, ale navíc obsahuje profesionální funkce......(nabízí mnohem více). Např.: PassRAR:mistrqq Vyzkoušeno-funkční-(oprava dat 5%) Nepřeji si reupload mých příspěvků!!!Děkuji.
_________________ Chybovat je lidské, ale jestli chcete něco opravdu posrat potřebujete počítač.
|
31 říj 2013, 11:20 |
|
|
Johannes
Private
|
Re: Google Earth Pro 7.1.2.2041 Final
Hele, ten Tvůj "patch" vůbec nefunguje!!! P.S. A ten "rarovej" soubor, to je taky "kapitolka sama pro sebe".
|
23 lis 2013, 18:14 |
|
|
vildap
Master Sergant
|
Johannes píše: Hele, ten Tvůj "patch" vůbec nefunguje!!! P.S. A ten "rarovej" soubor, to je taky "kapitolka sama pro sebe". TEN PATCH FUNGUJE,jen číst návod a koukat......!!!!!! A zabalený je to takhle,protože to jentak nesmažou....není do toho vidět. Ty co upnou program s jeho názvem se nemůžou divit , že za dva dny tam není...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ Chybovat je lidské, ale jestli chcete něco opravdu posrat potřebujete počítač.
|
27 lis 2013, 17:05 |
|
|
Johannes
Private
|
vildap píše: Johannes píše: Hele, ten Tvůj "patch" vůbec nefunguje!!! P.S. A ten "rarovej" soubor, to je taky "kapitolka sama pro sebe". TEN PATCH FUNGUJE,jen číst návod a koukat......!!!!!! A zabalený je to takhle,protože to jentak nesmažou....není do toho vidět. Ty co upnou program s jeho názvem se nemůžou divit , že za dva dny tam není...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SORRY! Už jsem na to přišel! P.S. V tom PATCH je malware?!? Takže mě ho "Malwarebytes Anti-Malware" smazal a šoupnul do karantény. Pokud jsem vypnul "ochranu souborů", tak aktivace na verzi PRO proběhla korektně.
|
13 pro 2013, 17:32 |
|
|
vamberk
Private
|
Sosnuto 6.1.2014 jede jako vítr Díky
|
07 led 2014, 11:56 |
|
|
piercing
Private
|
Bohužel nefunguje Movie Maker, takže pro mě na nic. Problém totiž je, že je to jen standardní klient a jen se tváří jako PRO
|
18 led 2014, 11:23 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|