|
Právě je 05 úno 2025, 17:52
|
Potřebujete něco udělat? ---> PIŠTE SEM
|
Autor |
Zpráva |
CalidorM2
Private
|
Re: Potřebujete něco udělat? ---> PIŠTE SEM
Čus, snad to ještě někdo děláte nebo spíš máte čas Byl bych vám hrozně moc vděčnej kdybi jste my udělali podpis na jednu stránku s velikostí obrázku 500 x 100 pixel. Chtěl bych to udělat uplně jednodoše, za pomocí hotovýho pozadí který dodám a hlavní je napsat tam jenom mý jméno pěkným písmem Jméno je : CalidorM2 Odkaz na obrázek : Je to velkej obrázek tak aby jste to vyřízli z něho, jenom aby šla vydět ruka jak drží meč (dvě pěstě a začátek meče ) a vedle toho mý jmeno třeba ) Díky moc
|
07 kvě 2013, 09:07 |
|
|
lowfas
Private
|
Ahoj, sháním někoho kdo by mě udělal stream overlay na můj stream www.twitch.tv/lowfas. Streamuju League of Legends jen tak pro radost, používám free stažené overlays, které se dle svých snochpností snažím upravovat, ale rád bych něco vlastního, něco pěkného. nejlépe jednotlivé čáasti (mapka, střed...) aby byly zvlášť a já je mohl nastavit přímo na velikost svého herního UI. Rozlišení 1920*1080. Kdyby tam bylo něco jako vlastní logo, vůbec by mě to nevadilo. Co se mi hodně líbí je overlay, které používá SK ocelote (www.twitch.tv/ocelote) Pokud by se někdo našel rád bych se vyvaroval červené barvě Aspoň jako malou odměnu nabízím reklamu na FB, kde mám momentálně 2100 fans. Díky
|
14 kvě 2013, 20:31 |
|
|
1f7l3k3
Ban
|
CZSHARE sig potřebuji udělat .- stačí aby tam bylo, že koupím jakékoliv množství za rozumnou cenu.
_________________ 100gb na FASTSHARE za pouhých 29Kč!!
POLDA 6 a to PLNoU hru - česká adventura nabízím za 166Kč! napiš!
|
17 kvě 2013, 13:10 |
|
|
ghostt77
Private
|
Zdravím, potřeboval bych udělat logo teamu (150x150) něco ohledně league of legends stylu (www.leagueoflegends.com) název teamu: Chase of Victory Děkuji předem
|
01 srp 2013, 01:16 |
|
|
Burn @ciD
Private
|
Zdravím, potřeboval bych udělat reklamní banner ve Flashi, něco jednoduchého, zábavného. Na ceně se dohodneme. V případě zájmů pište SZ. Díky.
|
26 říj 2013, 10:14 |
|
|
Roman6987
Warman
|
pokud někdo bude chtít signaturu pište SZ nebo jsem tvořím zdarma.
|
09 lis 2013, 11:07 |
|
|
sulama
Private
|
Ahoj, potřebuju upravit upravit grafiku eshopu zabývající se LED osvětlením. Jedná se především o header. Určitě to nechci zadarmo, zájemci pište prosím do zpráv a rovnou přiložte nějakou ukázku vaší práce. Díky
|
06 čer 2014, 20:28 |
|
|
extremezone
Private
|
Zdravím Ja by som chcel grafiku na kanál YT, profilový obrázok s názvom "Trance For Your Mind" a wallpaper na úvodnú stránku YT taktiež s názvom "Trance For Your Mind" s rozlíšením 2560 x 1440. Nemám žiadne špeciálne požiadavky ale aby to bolo abstraktné a malo tam ten názov. Ďakujem!
|
18 črc 2014, 01:58 |
|
|
Sendman
Private
|
Zdravim chtel bych vas poprosit o Banner do podpisu na nase forum k brzy vychazejici hre na PS4 Destiny. . Rozjizdime klan Equlibrium k pripravovane hre a hodil by se nam pekny podpis na nase stranky moc diky.
19 srp 2014, 15:29 |
|
|
lachim13
Private
|
Zdravím, nevím zda se tento topic týká i videí, každopádně bych potřeboval úvod k videím. Představoval bych si nějakou animaci (akci) a text: Délka videa není daná, ale alespoň 10 - 20 sec. Zvuk není požadován, ani zakázán. Důležité je, aby to bylo na motiv Minecraftu. -> Pomocné informace: Možno využití hesel: Craftování, Návody, Novinky Nejlepší by byla grafika, popřípadě nějaká akce stylu: Ale pokud nebude, nevadí. Představivosti meze nekladu, důležité je, aby ten úvod byl pěkný a dokázal zaujmout. Kontakt zde, nebo na mém mailu: Již neplatí !
|
27 pro 2014, 01:46 |
|
|
seeter
Private 1 st class
Registrován: 24 led 2008, 10:38 Příspěvky: 33 Bydliště: Mirovice
|
Zdar, hledám někoho, kdo by mi ztvárnil návrh ciferníku hodin/budíku Jednolo by se o něco takovéhleho. Více info do zpráv...
_________________ Škopi
Kawasaki Ninja
|
03 úno 2015, 10:41 |
|
|
prakumba
Private
|
Ahoj všem, potřeboval bych vyrobit základní grafiku pro náš autoklub. Jmenujeme se UAMK Mercedes club a jsme spolek příznivců a milovníků vozů značky Mercedes. Jsme pouze spolek, nefinancuje nás žádný komerční subjekt, proto žádám někoho touto cestou. Jde mi především o to vytvořit hezké logo, které se následně bude používat všude možně. Něco jsem zkoušel už i sám, ale nejsem si jistý.... Dál bych pak ještě potřeboval pomoci dělat jednotnou grafiku na web https://www.uamkmercedesclub.cz, aby to nějak vypadalo. Běží nám to na webnodu, tak by stačilo asi dodělat nějaké fotky, bannery a tak. Předem děkuji moc za reakce.
|
04 zář 2018, 13:57 |
|
|
zoomprojekt
V.I.P.
|
prakumba píše: Ahoj všem, potřeboval bych vyrobit základní grafiku pro náš autoklub. Jmenujeme se UAMK Mercedes club a jsme spolek příznivců a milovníků vozů značky Mercedes. Jsme pouze spolek, nefinancuje nás žádný komerční subjekt, proto žádám někoho touto cestou. Jde mi především o to vytvořit hezké logo, které se následně bude používat všude možně. Něco jsem zkoušel už i sám, ale nejsem si jistý.... Dál bych pak ještě potřeboval pomoci dělat jednotnou grafiku na web https://www.uamkmercedesclub.cz, aby to nějak vypadalo. Běží nám to na webnodu, tak by stačilo asi dodělat nějaké fotky, bannery a tak. Předem děkuji moc za reakce. Co chces dodělávat na Vašich stránkách? Mě, až na pár detailů, přijdou dobrý.
_________________ https://Svetwarezu.cz
|
27 zář 2018, 17:43 |
|
|
Lako100
Private
|
Zdravím chcel by som wallpaper na tému anti-Mk ultra a anti-CIA dakujem vopred
|
12 led 2019, 21:51 |
|
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|