![fastshare](https://www.warcenter.cz/lista_wc.png) |
|
Reklamní prostor •
Pravidla fóra •
Hodnosti •
Registrovat •
FAQ
• Členové •
Přihlásit se |
Vypnout statistiky |
KATEGORIE | POSLEDNÍ PŘÍSPĚVKY | POSLEDNÍ OZNÁMENÍ | STATISTIKY UŽIVATELE |
| | | Nick: Anonymous |
| | | Příspěvků: 2174 |
| | | Hodnost: Warman |
| | | Varování: 0 |
| | | --- |
|
|
Právě je 19 úno 2025, 02:15
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvek: 1 ] |
|
Pole lásky / Love Field (1992)
|
Autor |
Zpráva |
avod
Colonel 5 th class
|
Re: Pole lásky / Love Field (1992)
Pole lásky / Love Field (1992) Lurene Hallett je osamělá středostavovská panička z Texasu počátku šedesátých let, která obdivuje rodinu Kennedyů, zvláště pak Jackie, s níž se cítí přímo duševně spřízněna. Když zjistí, že prezident a první dáma budou 22. listopadu roku 1963 v Dallasu, spěchá na letiště, aby je pozdravila. Bohužel se jí však nepodaří dorazit včas, a když pak projíždí dallaskými ulicemi, všimne si najednou podivného zmatku. Jakmile se dozví, že John Kennedy byl zavražděn, umíní si, že musí jet do Washingtonu, aby mohla být s Jackie na pohřbu. Její obhroublý a omezený manžel Ray jí odmítne půjčit auto, musí proto jet autobusem - tam se seznámí s černochem Johnsonem a jeho pětiletou dcerkou Jonell Lurene mluví jen o Kennedym a černošské osazenstvo autobusu se na sebe jen nechápavě dívá. Avšak po nehodě autobusu Lurene zjistí, že Johnsonovo skutečné jméno je Cater a že svou dcerku unesl z dětského domova a směřuje do Philadelphie. Trojice ukradne auto a uniká před policií. Lurene doufá, že se do Washingtonu dostane na Kennedyho pohřeb včasDovolil jsem si reup od Stanley Roye
_________________ Vždy nahazuji svůj rip a upload. Všechny moje uploady jsou bez hesla. Všechny moje uploady dávám na ulozto a fastshare.
|
22 čer 2011, 20:37 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvek: 1 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|