Film byl natočen podle stejnojmenného románu Thomase Manna z roku 1900, který byl oceněn Nobelovou cenou. Snímek vykresluje osud rodiny lübeckých aristokratických obchodníků. Stanete se svědky vzestupu i pádu tří generací z jednoho rodu v severním Německu. Film zároveň vykresluje rozklad německé buržoazie v období přechodu od kapitalismu do stadia imperialismu. Společnost se mění a rodina je odsouzena se těmto změnám přizpůsobit. Jejich rod se vždy vyznačoval pracovitostí, vírou a úctou ke kořenům. Automaticky se očekávalo, že osobní touhy půjdou v rámci…
... všetky uploady sú bez hesla ... ... ak je rovnaký počet linkov, tak sú KOMBiNOVATELNÉ ... ... Pridaný záznam na opravu dát 5% !!! ... ... v prípade problém píšte SS / PM ... ... rozbaľujte cez WINRAR ... ... aj keď už reuploadujete (remotujete) náš upload, POĎAKUJTE a NEMAŽTE TAG HomeMade !!! ... ... ĎAKUJEM stále poteší ...
:wink:
25 srp 2011, 10:51
Havok666
Lieutenant
Re: Buddenbrookovi / Buddenbrooks, Die (2008)
Buddenbrookovi / Buddenbrooks, Die (2008) Buddenbrookovi / Die Buddenbrooks (2008)_TVrip-CZ
Všetky moje linky sú bez hesla !!! Linky sú kombinovateľné, ak je ich rovnaký počet, rovnaký názov a veľkosť súboru !!! Ak sa vyskytne chyba pri rozbaľovaní, skúste si stiahnuť zlú časť ešte raz !!! Všetky moje uploady sú balené vo WinRARe, rozbaľujte ich iba v programe WinRAR !!! Všetky moje uploady odporúčam sťahovať v programe JDownloader !!! Za Power Uploaders pre Vás nahral Havok !!!
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru