Ahoj, stahnul jsem si vsechny party, ale nejde mi to rozbalit , winrar hlasi tohle: ! G:\Down\Kouzelný měšec\kou_mec.part1.rar: Nesouhlasí CRC v šifrovaném souboru kou_mec\kouzelny_mesec.avi (nesprávné heslo?) ... heslo zadavam to, ktere je zde uvedene. Prosim porad mi, co delam spatne, specha to, tu pohadku mam pro pritelkyni, je jeji oblibena ...
Pohádka / Dobrodružný Německo / Česko, 1996, 80 min
Citace:
Čarodějnice Bludimíra se probudí po dlouhém zimním spánku a rozhodne se spáchat další lotrovinu. Tentokrát se chce zmocnit kouzelného královského měšce. Z toho se sype tolik zlata, co jen chcete. Na ten má zálusk i princ Velemír z Dolního království, který přijel na zámek s úmyslem požádat pana krále o ruku princezny Blanky. Ukáže se však, že Bludimíra je přece jen rychlejší a když princ zjistí, že je měšec fuč, ztratí o Blanku zájem. Nešťastný pan král proto vyhlásí, že ten, kdo měšec najde, získá i ruku jeho spanilé dcery
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru