fastshare
Zobrazit téma - Mám strach / Io ho paura (1977)
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 26 úno 2025, 16:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Mám strach / Io ho paura (1977) 
Autor Zpráva
Warman
Warman

Příspěvek Mám strach / Io ho paura (1977)

Země: Itálie 1977
Trvání: 120 min
Hodnocení: 84%
Žánr: Thriller, Drama, Krimi,
Režírujú: Damiano Damiani,
Hudba: Riz Ortolani,
Hrají: Gian Maria Volonté, Erland Josephson, Mario Adorf, Luciano Rossi, Aldo Valletti, Giorgio Cerioni,

:csfd:
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

:info:
Citace:
Damiano Damiani - neúnavný kritik špinavých triků mafie, korupce státních úředníků i neschopnosti justice,
znovu obsadil do hlavní role Gian Máriu Volonté a byl to tah nadmíru vyvedený. Volonté civilně a bez zbytečných
přehrávek předvádí jednu ze svých nejlepších kreací. Role policisty, který se bojí o svůj život, mu sedí. Ve vypjaté
atmosféře všudypřítomného strachu, kdy se vraždí za bílého dne, odchází Volonté dělat ochranku jednomu
strašímu soudci. Ve snaze vyhnout se nebezpečím normální služby se však zaplete do hry mnohem drsnější a
události naberou rychlý spád. Vraždy, temná tajemství, intriky.

Tak, jak se film jmenuje, IO HO PAURA - "Mám strach", tak se i na plátně děje. Scéna, ze které mrazí, se odehraje
na chodbě před výtahem v domu soudce. Při útěku dvou najatých vrahů je jeden z nich policistou zraněn a zůstane
sedět v kabině výtahu. Jeho kumpán ho volá a vrátí se podívat, co se stalo. Když vidí zraněného, nemilosrdně, beze
stopy emocí ho několika výstřely dorazí. Damiani měl, jako obvykle, štěstí při výběru herců, a tak ze všech gangsterů
i mafiánů jde strach, ať mají montérky nebo bílé límečky. Jeden z nich, náš známý představitel padouchů všeho druhu -
Mário Adorf - si i zde s chutí zahrál.

:screen:

:kvalita:

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

:down:
SHARE-RAPID.COM

Citace:
Keď vám winrar pri rozbalovaní ukáže nesuhlasí crc tak najprv zaškrtnite položku ,,Ponechať poškodené subory"
a keď to nepomože tak použite zaznam na opravu,dat je tam 3%.
(v hornej lište Nástroje - Opraviť archív)V tomto prípade WinRar vytvorí opravený súbor, ktorý začína slovom "fixed".
Tento výraz je ale potrebné zmazať po oprave a rozbalit vo win rar. Alebo použite 7zip ten to rozbali bez problémov!!!

08 dub 2013, 11:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]