![fastshare](https://www.warcenter.cz/lista_wc.png) |
|
Reklamní prostor •
Pravidla fóra •
Hodnosti •
Registrovat •
FAQ
• Členové •
Přihlásit se |
Vypnout statistiky |
KATEGORIE | POSLEDNÍ PŘÍSPĚVKY | POSLEDNÍ OZNÁMENÍ | STATISTIKY UŽIVATELE |
| | | Nick: Anonymous |
| | | Příspěvků: 2176 |
| | | Hodnost: Warman |
| | | Varování: 0 |
| | | --- |
|
|
Právě je 13 úno 2025, 00:07
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
Démon ve mně / It Lives Inside (2023)
|
Autor |
Zpráva |
gulio
Warman
|
Démon ve mně / It Lives Inside (2023)
Démon ve mně / It Lives Inside (2023)Drama / Horor / Thriller USA, 2023, 99 min
Režie: Bishal Dutta Scénář: Bishal Dutta Kamera: Matthew Lynn Hudba: Wesley Hughes Hrají: Megan Suri, Neeru Bajwa, Mohana Krishnan, Betty Gabriel, Vik Sahay, Gage Marsh WEBRip Jazyk: CZ 2.0/EN 5.1 Titulky: CZ/EN FORCED Titulky CZTeenagererka Sam se zoufale snaží zapadnout do kolektivu ve škole. Trápí se kvůli svému indicko-americkému původu, chtěla by být jako všichni ostatní. Saminu nejistotu ještě umocní podivné chování její nejlepší kamarádky Tamiry. Tamira se najednou všech straní a neustále u sebe nosí zavřenou, prázdnou sklenici. V návalu vzteku při hádce Sam Tamiřinu nádobu rozbije. Nevědomky tak uvolní prastarou démonickou entitu, která její kamarádku unese. Sam je rozhodnuta udělat cokoli, aby svou přítelkyni zachránila… Démonovu moc však živí osamělost jeho obětí. Samina realita se mění v děsivé vize, propadá se do hlubin šílenství. Sam musí přijmout svůj původ a dědictví, aby měla šanci přežít…SCREEN Ak vám v prehliadači na Fastshare píše že súbor je zmazaný, tak na sťahovanie súborov je treba použiť FastShare Downloader najnovšiu verziu (2.4.0.0), súbory sú fyzicky tam, je to odskúšané! MediaInfo:General : C:\Demon.ve.mne.WEBRip.CZ.2023.1080p.mkv Format : Matroska at 6 123 kb/s Length : 4,08 GiB for 1 h 35 min 19 sek. 584 ms
Video #0 : AVC at 5 737 kb/s Aspect : 1920 x 1080 (1.778) at 25.000 fps
Audio #0 : E-AC-3 at 384 kb/s Infos : 6 kanálov, 48,0 kHz Language : cs
Text #0 : UTF-8 Language : cs
Text #1 : UTF-8 Language : cs![Démon ve mně / It Lives Inside (2023)](https://i.postimg.cc/HL1p2NkD/fastshare-cz.jpg)
|
09 úno 2024, 13:45 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
luk366
Warman
|
Re: Démon ve mně / It Lives Inside (2023)
Démon ve mně / It Lives Inside (2023)Release:Demon.ve.mne.2023.WEBRip.XviD.MP3.CZ Info:Info o kvalitě:Obsah filmu:Teenagererka Sam se zoufale snaží zapadnout do kolektivu ve škole. Trápí se kvůli svému indicko-americkému původu, chtěla by být jako všichni ostatní. Saminu nejistotu ještě umocní podivné chování její nejlepší kamarádky Tamiry. Tamira se najednou všech straní a neustále u sebe nosí zavřenou, prázdnou sklenici. V návalu vzteku při hádce Sam Tamiřinu nádobu rozbije. Nevědomky tak uvolní prastarou démonickou entitu, která její kamarádku unese. Sam je rozhodnuta udělat cokoli, aby svou přítelkyni zachránila… Démonovu moc však živí osamělost jeho obětí. Samina realita se mění v děsivé vize, propadá se do hlubin šílenství. Sam musí přijmout svůj původ a dědictví, aby měla šanci přežít…
Drama / Horor / Thriller USA, 2023, 99 min.
Režie: Bishal Dutta Scénář: Bishal Dutta Kamera: Matthew Lynn Hudba: Wesley Hughes Hrají: Megan Suri, Neeru Bajwa, Mohana Krishnan, Betty Gabriel, Vik Sahay, Gage Marsh Produkce: Raymond Mansfield, Sean McKittrick Střih: Jack Price Zvuk: Rob Coxford, Daniel Cardona, Sandra Portman Scénografie: Tyler Bishop Harron Kostýmy: Odessa BennettOdkazy ke stažení:
|
10 úno 2024, 20:51 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|