|
|
Reklamní prostor •
Pravidla fóra •
Hodnosti •
Registrovat •
FAQ
• Členové •
Přihlásit se |
Vypnout statistiky |
KATEGORIE | POSLEDNÍ PŘÍSPĚVKY | POSLEDNÍ OZNÁMENÍ | STATISTIKY UŽIVATELE |
| | | Nick: Anonymous |
| | | Příspěvků: 2176 |
| | | Hodnost: Warman |
| | | Varování: 0 |
| | | --- |
|
|
Právě je 11 úno 2025, 21:44
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
Parchant / Natural Enemy (1997)
|
Autor |
Zpráva |
joposnv
Colonel 4 th class
|
Parchant / Natural Enemy (1997)
Názov Release : Parchant.1997.DVDRip.XviD.CZ-UniQueNázov : Parchant / Pankhart / Natural Enemy (1997)NFO :Screens :Downloads Links :Free Server :Pass : NO !!!... Enjoy with joposnv of unique crew uploaders uploads !!!Personal notes :Citace: - Moje linky su vzdy kombinovatelne, ak ich je rovnaky pocet !!! - Zbytocne nespamujte, ak mate problem, radsej napiste SS/PM !!- - Moje uploady rozbalujte vzdy winrarom !! - Ak vam vypisuje niektory part chybu - treba ho znovu stiahnut !!!
|
23 led 2009, 14:43 |
|
|
gostrider
Sergeant
|
Re: Parchant / Natural Enemy (1997)
Parchant / Natural Enemy (1997) Citace: Drama / Thriller Kanada / USA, 1997, 88 min Režie: Douglas Jackson Hrají: Donald Sutherland, William McNamara, Lesley Ann Warren, Joe Pantoliano, Tia Carrere, Vlasta Vrana, Claudia Besso Bostonský obchodník Ted je úspěšný finančník, který se zhlédne v mladém a dynamickém makléři Jeremym. Začíná v něm vidět svého pespektivního nástupce. Proto mu nabídne bydlení ve svém domě a sblížení se svou rodinou. Má s ním velké plány do budoucna, netuší však, že Jeremy je ztělesněním samého zla. Jeremy začíná postupně mučit Tedovu ženu Sandy svými historkami a sadistickými žertíky. Zanedlouho jsou všichni v domě ohroženi i na životě. Pozvete-li si do rodiny takového parchanta jakým je Jeremy, tak musíte počítat s tím, že peklo vstoupí do Vašeho domu. Citace: Velikost: 699.92 MB DVDRip.Xvid.cz Všeobecné Délka 87:14 Celkový bitrate 1113kbps Typ média riff Obraz Rozlišení 580x320 Bitrate 992kbps(vbr) Kodek XviD MPEG-4 Zvuk Bitrate 121kbps (abr) Kanály 2 (stereo) Kodek MPEG Layer-3 Vzorkovací frekvence 48000 Převedeno pomocí LAME3.90. Citace: Password......NO!! By AudiR8 Of Ups!Citace: V případě problému mě prosím kontaktujte pomocí SS/PM !! Na rozbalení mých souborů používejte aplikaci WinRAR !! Pokud se ti můj příspěvek líbí prosím klikni na Děkuji !!
|
12 dub 2010, 08:15 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|