![fastshare](https://www.warcenter.cz/lista_wc.png) |
|
Reklamní prostor •
Pravidla fóra •
Hodnosti •
Registrovat •
FAQ
• Členové •
Přihlásit se |
Vypnout statistiky |
KATEGORIE | POSLEDNÍ PŘÍSPĚVKY | POSLEDNÍ OZNÁMENÍ | STATISTIKY UŽIVATELE |
| | | Nick: Anonymous |
| | | Příspěvků: 2176 |
| | | Hodnost: Warman |
| | | Varování: 0 |
| | | --- |
|
|
Právě je 13 úno 2025, 15:37
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvek: 1 ] |
|
Druhá řada / Second String (2002)
|
Autor |
Zpráva |
avod
Colonel 5 th class
|
Druhá řada / Second String (2002)
Druhá řada / Second String (2002) Kouč Dichter (Jon Voight), jehož tým snů mají zachránit mladí talentovaní hráči, kteří zajistí Super Bowl pro letošní rok palmu vítězství, má prostě smůlu. Po prvním kole přijme jako náhradníka Dana Hellera (Gil Bellows), který býval fotbalovou hvězdou Notre Damme, ale teď už rok nehraje. Oba muži vědí, jak chutná porážka, oba už jednou přišli o místo. Jenže pak zapracuje osud - stačí zkažená ústřice, díky níž nadějná hvězdná ofenzíva pro zbytek sezóny onemocní a osud Billových Super Bowl se ocitne v Hellerových rukou. V té chvíli mu však věří jen jeho žena Connie (Teri Poloová) a jeho nejlepší kamarád Gerry (Richard T. Jones). Režii příběhu o naději, která umírá poslední, má Robert Lieberman. Můj TVRip, a proto prosím reup až po aspoň 48 hodinách. Děkuji.
_________________ Vždy nahazuji svůj rip a upload. Všechny moje uploady jsou bez hesla. Všechny moje uploady dávám na ulozto a fastshare.
|
29 dub 2011, 21:37 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvek: 1 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|