fastshare
Zobrazit téma - Já jsem ty a ty jsi já / It's a Boy Girl Thing (2006)
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 25 říj 2025, 22:05

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Já jsem ty a ty jsi já / It's a Boy Girl Thing (2006) 
Autor Zpráva
Warman
Warman

Příspěvek Já jsem ty a ty jsi já / It's a Boy Girl Thing (2006)

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

Komedie / Romantický
Kanada / Velká Británie, 2006, 95 min
Režie: Nick Hurran
Hrají: Samaire Armstrong, Kevin Zegers, Sherry Miller, Robert Joy, Sharon Osbourne, Maury Chaykin, Mpho Koaho, Emily Hampshire, Genelle Williams, Roman Podhora, John Bregar

Nell a Woody jsou už odmalička sousedi, kteří se nesnáší. Každý z nich patří do jiného světa. Nell vyrůstá ve slušné rodině a ve škole má dobré výsledky, ale je spíše jen takovou tichou šedou myškou, kdežto ve Woodyho rodině vládne trošku nepořádek a ve škole jeho výsledky nejsou nejlepší, ale přesto je hvězdou školy, jelikož vyniká ve fotbale. Chodí s krásnou a sexy blondýnkou Breannou, která řídí roztleskávačky. Každý si žije svým životem a ani ve snu by je nenapadlo, že se jejich role jednoho dne prohodí. Jejich duše se nějakou náhodou vymění. A tak se stane, že Woody se ráno probudí v těle Nell a obráceně. Oba dva jsou z toho vystrašení a neví, co se děje. Je to pro ně velice těžká situace a jejich nevraživost vůči sobě se ještě prohloubí, když ten jeden dělá věci, které by ten druhý nikdy neudělal. Takto se ze zakřiknuté Nell stane potrhlá a sebevědomá holka a z tvrďáka Woodyho jen uplakaná holčička...

DVD Rip z full DVD 9
1008 MiB
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

04 zář 2012, 16:33
Warman
Warman

Příspěvek Re: Já jsem ty a ty jsi já / It's a Boy Girl Thing (2006)

Kanada / Velká Británie, 2006
Délka: 90 min
Komedie / Romantický

720:304; 2,35:1
XviD, celkový BitRate: 2 392 Kbps
AC3, 6 kanály/448 kbps
25,000 fps, 48 khz
1,52 GB

Nell a Woody jsou už odmalička sousedi, kteří se nesnáší. Každý z nich patří do jiného světa. Nell vyrůstá ve slušné rodině a ve škole má dobré výsledky, ale je spíše jen takovou tichou šedou myškou, kdežto ve Woodyho rodině vládne trošku nepořádek a ve škole jeho výsledky nejsou nejlepší, ale přesto je hvězdou školy, jelikož vyniká ve fotbale. Chodí s krásnou a sexy blondýnkou Breannou, která řídí roztleskávačky. Každý si žije svým životem a ani ve snu by je nenapadlo, že se jejich role jednoho dne prohodí. Jejich duše se nějakou náhodou vymění. A tak se stane, že Woody se ráno probudí v těle Nell a obráceně. Oba dva jsou z toho vystrašení a neví, co se děje. Je to pro ně velice těžká situace a jejich nevraživost vůči sobě se ještě prohloubí, když ten jeden dělá věci, které by ten druhý nikdy neudělal.

Naposledy upravil ladan dne 11 zář 2012, 20:38, celkově upraveno 1

10 zář 2012, 20:29
Army General
Army General

701 MiB
Ja.jsem.ty.a.ty.jsi.ja.2006.DVDRip.XViD.CZ

Ja.jsem.ty.a.ty.jsi.ja.2006.DVDRip.XViD.AC3.CZ-Starcross
1,52 GiB

12 zář 2012, 21:38
Colonel 3 rd class
Colonel 3 rd class

Příspěvek Já jsem ty a ty jsi já / It's a Boy Girl Thing (2006)

Komedie / Romantický / Fantasy
Kanada / Velká Británie / USA, 2006, 95 min

Režie: Nick Hurran
Hudba: Christian Henson
Hrají: Samaire Armstrong, Kevin Zegers, Sherry Miller, Robert Joy, Sharon Osbourne, Maury Chaykin, Mpho Koaho, Emily Hampshire, Genelle Williams, Roman Podhora, John Bregar, Brooke D'Orsay, Richard Fitzpatrick

Nell a Woody jsou už odmalička sousedi, kteří se nesnáší. Každý z nich patří do jiného světa. Nell vyrůstá ve slušné rodině a ve škole má dobré výsledky, ale je spíše jen takovou tichou šedou myškou, kdežto ve Woodyho rodině vládne trošku nepořádek a ve škole jeho výsledky nejsou nejlepší, ale přesto je hvězdou školy, jelikož vyniká ve fotbale. Chodí s krásnou a sexy blondýnkou Breannou, která řídí roztleskávačky. Každý si žije svým životem a ani ve snu by je nenapadlo, že se jejich role jednoho dne prohodí. Jejich duše se nějakou náhodou vymění. A tak se stane, že Woody se ráno probudí v těle Nell a obráceně. Oba dva jsou z toho vystrašení a neví, co se děje. Je to pro ně velice těžká situace a jejich nevraživost vůči sobě se ještě prohloubí, když ten jeden dělá věci, které by ten druhý nikdy neudělal. Takto se ze zakřiknuté Nell stane potrhlá a sebevědomá holka a z tvrďáka Woodyho jen uplakaná holčička...

Ja.jsem.ty.a.ty.jsi.ja.BDRip.XviD.AC3.CZ
1,52 GiB

16 lis 2015, 20:59
Warman
Warman

Ja som ty a ty si ja / Seitenwechsel (2006)
Re: Já jsem ty a ty jsi já / It's a Boy Girl Thing (2006)

25 říj 2025, 09:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]