Mně první díl z postu od HRANOLO nejde přehrát v pořádku, ve třech různých přehrávačích POT, GOM a VLC player má asnychronní zvukovou stopu a video.
Mě taky, ale nastavil jsem ve VLC pl. spoždění o 1,500 a tak se dá dokupy celý film, ale je to škoda, že je to asynchronní
_________________ Pohybuju se jiz dele ve svete kryptomen, zdarma bez financnich investic. Investujes pouze trochu sveho casu kazdy den, dokupy cca 1hod... Potrebujes jen mobil nejlepe s androidem, internet a cas. Pokud mas zajem, link na TG kanal najdes v profilu nebo tu - https://t.me/EarnFreeByRiccck
Poznámka moderátora: On-line vysílání ČT asi nepojede každému (mně ne :-), takže stačí omrknout známé servery a tam už je ke stažení i dvojice kopií 1080i Full HD (ČT1 HD) Metanol.(2018).část.I.1080i.HDTV.CZ.mkv (4 072 058 153 B) Metanol.(2018).část.II.1080i.HDTV.CZ.mkv (3 216 412 784 B) a samozřejmě i řada dalších a datově menších.
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru