fastshare
Zobrazit téma - Já, knedlíček / Dumplin' (2018)
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 26 úno 2025, 08:14

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Já, knedlíček / Dumplin' (2018) 
Autor Zpráva
Warman
Warman

Příspěvek Já, knedlíček / Dumplin' (2018)

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

Komedie / Drama / Muzikál
USA, 2018, 109 min

Režie: Anne Fletcher
Předloha: Julie Murphy (kniha)
Scénář: Kristin Hahn
Kamera: Elliot Davis
Hudba: Jake Monaco
Hrají: Danielle Macdonald, Jennifer Aniston, Luke Benward, Odeya Rush, Dove Cameron, Bex Taylor-Klaus, Maddie Baillio, Harold Perrineau, Ginger Minj ...

Willowdean Dicksonová je teenagerka a dcera bývalé Miss malého města v Texasu. Máma Rosie ji říká "Knedlíček", protože Will je poněkud větší a širší. Většinu dětství strávila Will se svou tetou Lucy, která ji vštípila lásku k písním Dolly Partonové i sebedůvěru. Představila jí i Ellen, která se stala její nejlepší kamarádkou. Teta Lucy náhle zemřela, a Will s Ellen mají začít poslední ročník střední školy. Rosie má mnoho společenských závazků a povinností a chce, aby ji dcera všude provázela. Will je však nepříjemné, když se kolem ní všichni diví, jak muže být se svou postavou Rosinou dcerou. Rozhodne se přihlásit do soutěže krásy, ve které je porotkyní její máma, aby dokázala, že i děvčata s nadváhou nelze ze soutěže vyloučit. Způsobí tím šok celému městu a překvapí i samu sebe...

MediaInfo:
1,80 GiB *.avi
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

MediaInfo:
1,83 GiB *.mkv

06 lis 2019, 21:58
Colonel 2 nd class
Colonel 2 nd class

Příspěvek Re: Já, knedlíček / Dumplin' (2018)

Já, knedlíček / Dumplin' (1080p)

MediaInfo:
1,83 GiB

07 lis 2019, 01:28
Private 1 st class
Private 1 st class

Příspěvek Re: Já, knedlíček / Dumplin' (2018)

Komedie / Drama / Muzikál
USA, 2018, 109 min[/b]

Režie: Anne Fletcher
Předloha: Julie Murphy (kniha)
Scénář: Kristin Hahn
Kamera: Elliot Davis
Hudba: Jake Monaco
Hrají: Danielle Macdonald, Jennifer Aniston, Luke Benward, Odeya Rush, Dove Cameron, Bex Taylor-Klaus, Maddie Baillio, Harold Perrineau, Ginger Minj,

Willowdean Dicksonová je teenagerka a dcera bývalé Miss malého města v Texasu. Máma Rosie ji říká "Knedlíček", protože Will je poněkud větší a širší. Většinu dětství strávila Will se svou tetou Lucy, která ji vštípila lásku k písním Dolly Partonové i sebedůvěru. Představila jí i Ellen, která se stala její nejlepší kamarádkou. Teta Lucy náhle zemřela, a Will s Ellen mají začít poslední ročník střední školy. Rosie má mnoho společenských závazků a povinností a chce, aby ji dcera všude provázela. Will je však nepříjemné, když se kolem ní všichni diví, jak muže být se svou postavou Rosinou dcerou. Rozhodne se přihlásit do soutěže krásy, ve které je porotkyní její máma, aby dokázala, že i děvčata s nadváhou nelze ze soutěže vyloučit. Způsobí tím šok celému městu a překvapí i samu sebe...

Parametry:
1,82 GiB

07 lis 2019, 14:31

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]