|
Právě je 14 úno 2025, 01:09
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
Můj táta je duch / Ghost Dad (1990)
|
Autor |
Zpráva |
avod
Colonel 5 th class
|
Re: Můj táta je duch / Ghost Dad (1990)
Můj táta je duch / Ghost Dad (1990)![Re: Můj táta je duch / Ghost Dad (1990)](http://img24.eu/images/c7xogxks.jpg) Velikost: 763 MB, délka 01:20:07,, DVB/T TVRip Video: rozlišení 704 x 544, formát XVID, datový tok 1499 kbps, poměr stran 4:3 Audio: datový tok 128 kbp, kodek mp3, CZ dabing Vždy nahazuji svůj upload, žádné kradené linky!!! Z Hellshare lze bez placení stáhnout 1 soubor denně rychlostí 300kb/s!!!Hlavním hrdinou příběhu je klasický americký workoholik, přesněji řečeno přepracovaný obchodník Elliot Hopper, vdovec a otec tří dětí, který se hned v prvních minutách filmu stane obětí automobilové nehody, když se s ním taxi zřítí z mostu. Vrací se na silnici jako duch a spěchá ke svým dětem, kterým nevěnoval tolik pozornosti, kolik si zasloužily. Nejenže je z něj duch, ale navíc zjistí, že má jen několik málo dnů, aby se pokusil napravit vše, co zanedbal a zařídil vše tak, aby své děti dobře zabezpečil pro budoucí život, a to samozřejmě nejen po finanční stránce.
_________________ Vždy nahazuji svůj rip a upload. Všechny moje uploady jsou bez hesla. Všechny moje uploady dávám na ulozto a fastshare.
|
25 zář 2011, 15:20 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
gulio
Warman
|
Re: Můj táta je duch / Ghost Dad (1990)
Můj táta je duch / Ghost Dad (1990)Komedie / Fantasy USA, 1990, 83 min
Režie: Sidney Poitier Scénář: S.S. Wilson, Brent Maddock, Phil Alden Robinson Kamera: Andrew Laszlo Hudba: Henry Mancini Hrají: Bill Cosby, Kimberly Russell, Denise Nicholas, Ian Bannen, Christine Ebersole, Barry Corbin, Salim Grant, Brooke Fontaine, Dakin MatthewWEBRip Jazyk: CZ 2.0 Titulky:---Hlavním hrdinou příběhu je klasický americký workoholik, přesněji řečeno přepracovaný obchodník Elliot Hopper, vdovec a otec tří dětí, který se hned v prvních minutách filmu stane obětí automobilové nehody, když se s ním taxi zřítí z mostu. Vrací se na silnici jako duch a spěchá ke svým dětem, kterým nevěnoval tolik pozornosti, kolik si zasloužily. Nejenže je z něj duch, ale navíc zjistí, že má jen několik málo dnů, aby se pokusil napravit vše, co zanedbal a zařídil vše tak, aby své děti dobře zabezpečil pro budoucí život, a to samozřejmě nejen po finanční stránce.SCREEN MediaInfo:General : C:\Avi\Ghost.Dad.WEBRip.CZ.1990.1080p.mkv Format : Matroska at 4 248 kb/s Length : 2,49 GiB for 1 h 23 min 45 s 507 ms
Video #0 : AVC at 12,8 Mb/s Aspect : 1920 x 1080 (1.778) at 23.976 fps
Audio #0 : AC-3 at 256 kb/s Infos : 2 kanály, 44,1 kHz Language : cs
|
17 čer 2023, 11:02 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|