gulio
Warman
|
Podrazák / Swindle (2013)
Podrazák / Swindle (2013)Dobrodružný USA, 2013, 91 min
Režie: Jonathan Judge Scénář: Bill Motz, Bob Roth, Eric Freiser Kamera: Thomas M. Harting Hrají: Ariana Grande, Ciara Bravo, Jennette McCurdy, Farrah Aviva, Angelina Pratap, Lucia Walters, Sachin Sahel, Noah Munck, Noah Crawford, Jeff MortensenWEBRip Jazyk: CZ 2.0 Titulky:--- Snáď každý chlapec vlastní bejzbalovú kartu, ale málokto má doma takú, ktorá má hodnotu 1,2 miliónov dolárov! Adaptácia rovnomennej knihy Gordona Cormana Swindle (Podvod) spracúva príbeh Griffina (Noah Crawford), ktorý nájde bejzbalovú kartu v hodnote miliónov dolárov. Jeho kamarát Ben (Chris O'Neal) sa má čoskoro sťahovať a Griffin chce jeho rodine pomôcť, aby nemuseli odísť. Chlapci sa však stanú obeťou podvodu, keď sa kartu pokúšajú predať v obchode a získajú za ňu miesto miliónu iba 300 dolárov. Je preto načase zavolať pár priateľov a vrátiť to podvodníkovi všetko aj s úrokmi. SCREEN MediaInfo:General : C:\Avi\Podrazák-Swindle-WEBRip-CZ-2013.mkv Format : Matroska at 4 923 kb/s Length : 3,16 GiB for 1 h 32 min 2 sek. 624 ms
Video #0 : AVC at 4 830 kb/s Aspect : 1280 x 720 (1.778) at 23.976 fps
Audio #0 : E-AC-3 at 96,0 kb/s Infos : 2 kanály, 48,0 kHz Language : csAk vám v prehliadači na Fastshare píše že súbor je zmazaný, tak na sťahovanie súborov je treba použiť FastShare Downloader, súbory sú fyzicky tam, mám to odskúšané!
Tak som písal mail na Fastshare a pýtal sa prečo mi mažu skoro všetko čo nahodím a tu je ich odpoveď:
,,Dobry den,
Áno, je to jak pisete. Bohuzel, ne nasim pricinenim je situace takova, ze jsme nuceni kontrolovat veskery obsah, ktery je k nam nahran a to vytvari zpozdeni, musime vse rucne schvalovat. Jedna se o docasnou situaci, nicmene ke zrychleni zaktivneni souboru velmi pomuze, kdyz budete soubory lepe pojmenovavat, napr. soubor words.mkv. Drtiva vetsina uzivatelu jde z naseho vyhledavani a toto jim nic nerekne, coz nakonec vede k tomu, ze skrz nase hledani je tento soubor malo stahovan.
Dekujeme za pochopeni."
Tak už vieme aký je problém na Fastshare. Dúfam že to je len dočasne. Dávam to sem aj pre inych uploaderov aby vedeli ako sa veci majú.![Podrazák / Swindle (2013)](https://i.postimg.cc/HL1p2NkD/fastshare-cz.jpg) ![Podrazák / Swindle (2013)](https://i.postimg.cc/RV04BVQX/sdilej-cz.jpg)
|