|
Právě je 13 úno 2025, 16:30
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
Mia a já ve filmu / Mia and Me - Das Geheimnis ...(2022)
|
Autor |
Zpráva |
gulio
Warman
|
Mia a já ve filmu / Mia and Me - Das Geheimnis ...(2022)
Mia a já ve filmu / Mia and Me - Das Geheimnis von Centopia (2022)Animovaný / Dobrodružný / Rodinný Německo / Austrálie / Belgie / Indie, 2022, 85 min
Režie: Adam Gunn, Matthias Temmermans Scénář: Fin Edquist, Gerhard Hahn, Tess Meyer Kamera: Herman Wolfs Hudba: Christoph Zirngibl Hrají: Bettina Kenney, Margot Nuccetelli, James Dyke WEBRip/WEB-DL Jazyk: CZ/SK 5.1 Titulky:--- Mia jede na léto k dědečkovi, kde chce zapomenout na ztrátu rodičů. Svou kouzelnou knihu si samozřejmě vzala s sebou. Její magický náramek a zároveň portál do knihy se jednoho dne rozzáří a Mia je povolána do magického světa fantazie, elfů a jednorožců, do Centopie. Miu, její dávné i nové přátele a celý kouzelný barevný svět Centopie čeká dobrodružství, jako nikdy před tím. Na jednom vzdáleném ostrově se totiž objevil zlovolný Toxor, zloduch v podobě ropuchy, který znamená nebezpečí pro vše dobré. Veselé okřídlené elfy proměňuje v armádu šedivých bezduchých otroků a s jejich pomocí chce celou Centopii ovládnout a vše hezké navždy zničit. Mia musí najít tři kouzelné kameny a také jedinečného bouřkového jednorožce, aby měla šanci Toxora zastavit a ve velké bitvě o osud Centopie porazit. Na své odvážné misi odhalí také legendu dávného hrdiny Centopie a jedno obrovské rodinné tajemství.SCREEN Ak vám v prehliadači na Fastshare píše že súbor je zmazaný, tak na sťahovanie súborov je treba použiť FastShare Downloader, súbor tam fyzicky je!MediaInfo:General : Mia.a.já.ve.filmu.WEBRip.CZ.SK.5.1.2022.1080p.mkv Format : Matroska at 4 766 kb/s Length : 2,80 GiB for 1 h 24 min 9 sek. 768 ms
Video #0 : AVC at 4 000 kb/s Aspect : 1920 x 800 (2.400) at 24.000 fps
Audio #0 : AC-3 at 384 kb/s Infos : 6 kanálov, 48,0 kHz Language : cs
Audio #1 : AC-3 at 384 kb/s Infos : 6 kanálov, 48,0 kHz Language : sk MediaInfo:General : Mia.a.já.ve.filmu.WEB-DL.CZ.SK.5.1.2022.1080p.mkv Format : Matroska at 9 979 kb/s Length : 5,87 GiB for 1 h 24 min 9 sek. 834 ms
Video #0 : AVC at 9 209 kb/s Aspect : 1920 x 800 (2.400) at 24.000 fps
Audio #0 : AC-3 at 384 kb/s Infos : 6 kanálov, 48,0 kHz Language : cs
Audio #1 : AC-3 at 384 kb/s Infos : 6 kanálov, 48,0 kHz Language : sk
|
25 zář 2023, 09:36 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
luk366
Warman
|
Re: Mia a já ve filmu / Mia and Me - Das Geheimnis ...(2022)
Mia a já ve filmu / Mia and Me - Das Geheimnis von Centopia (2022)Release:Mia.a.ja.ve.filmu.2022.WEBRip.XviD.MP3.CZ Info:Info o kvalitě:Obsah filmu:Mia jede na léto k dědečkovi, kde chce zapomenout na ztrátu rodičů. Svou kouzelnou knihu si samozřejmě vzala s sebou. Její magický náramek a zároveň portál do knihy se jednoho dne rozzáří a Mia je povolána do magického světa fantazie, elfů a jednorožců, do Centopie. Miu, její dávné i nové přátele a celý kouzelný barevný svět Centopie čeká dobrodružství, jako nikdy před tím. Na jednom vzdáleném ostrově se totiž objevil zlovolný Toxor, zloduch v podobě ropuchy, který znamená nebezpečí pro vše dobré. Veselé okřídlené elfy proměňuje v armádu šedivých bezduchých otroků a s jejich pomocí chce celou Centopii ovládnout a vše hezké navždy zničit. Mia musí najít tři kouzelné kameny a také jedinečného bouřkového jednorožce, aby měla šanci Toxora zastavit a ve velké bitvě o osud Centopie porazit. Na své odvážné misi odhalí také legendu dávného hrdiny Centopie a jedno obrovské rodinné tajemství.
Animovaný / Dobrodružný / Rodinný Německo / Austrálie / Belgie / Indie, 2022, 85 min.
Režie: Adam Gunn, Matthias Temmermans Scénář: Fin Edquist, Gerhard Hahn, Tess Meyer Kamera: Herman Wolfs Hudba: Christoph Zirngibl Produkce: Tracy Lenon, Thorsten Wegener Zvuk: Robin Pohle Scénografie: Ralph NiemeyerOdkazy ke stažení:
|
30 zář 2023, 19:46 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|