|
|
Reklamní prostor •
Pravidla fóra •
Hodnosti •
Registrovat •
FAQ
• Členové •
Přihlásit se |
Vypnout statistiky |
KATEGORIE | POSLEDNÍ PŘÍSPĚVKY | POSLEDNÍ OZNÁMENÍ | STATISTIKY UŽIVATELE |
| | | Nick: Anonymous |
| | | Příspěvků: 2166 |
| | | Hodnost: Warman |
| | | Varování: 0 |
| | | --- |
|
|
Právě je 01 čer 2025, 03:28
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvek: 1 ] |
|
Moje kouzelná rodinka / My Freaky Family (2024)
|
Autor |
Zpráva |
gulio
Warman
|
Moje kouzelná rodinka / My Freaky Family (2024)
Moje kouzelná rodinka / My Freaky Family (2024)Animovaný / Dobrodružný / Rodinný Austrálie / Irsko, 2024, 86 min
Režie: Mark Gravas Scénář: Harry Cripps, Cleon Prineas Hudba: Jason Fernandez Hrají: Ardal O'Hanlon, Charlotte Friels, Ed Byrne, Evanna Lynch, Miranda Otto, Richard Roxburgh, Neil Delamere, Rupert Degas WEB-DL Jazyk: CZ 2.0 Titulky:---Betty Flood je obyčejná holka, která žije se svou kouzelnickou rodinou ve světě lidí. Jako jediná z nich však nemá žádnou magickou moc. Netušila ale, že její rodina má své důvody, proč Betty nezasvětili do světa kouzel. Za jejich zády se tak do tohoto světa vydá, kvůli čemuž přivede svou rodinu do nebezpečí. Dokáže objevit své magické schopnosti, aby zachránila rodinu před čarodějem králem Murkhartem? Čeká na vás příběh plný kouzel, hudby a úžasných dobrodružství.SCREEN MediaInfo:General : C:\Moje.kouzelná.rodinka.WEB-DL.CZ.2024.1080p.mkv Format : Matroska at 5 231 kb/s Length : 3,16 GiB for 1 h 26 min 29 sek. 869 ms
Video #0 : AVC at 5 103 kb/s Aspect : 1920 x 1080 (1.778) at 25.000 fps
Audio #0 : AAC at 126 kb/s Infos : 2 kanály, 44,1 kHz Language : cs
|
30 kvě 2025, 21:16 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvek: 1 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|