![fastshare](https://www.warcenter.cz/lista_wc.png) |
|
Reklamní prostor •
Pravidla fóra •
Hodnosti •
Registrovat •
FAQ
• Členové •
Přihlásit se |
Vypnout statistiky |
KATEGORIE | POSLEDNÍ PŘÍSPĚVKY | POSLEDNÍ OZNÁMENÍ | STATISTIKY UŽIVATELE |
| | | Nick: Anonymous |
| | | Příspěvků: 2176 |
| | | Hodnost: Warman |
| | | Varování: 0 |
| | | --- |
|
|
Právě je 11 úno 2025, 22:12
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Kouzelná země skřítků (1999)
|
Autor |
Zpráva |
joposnv
Colonel 4 th class
|
Kouzelná země skřítků (1999)
Kouzelná země skřítků / The Magical Legend of the Leprechauns (1999) Názov Release : Kouzelna.zeme.skritku.1999.AC3.PART1.XviD.CZ-UniQueNázov : Kouzelná země skřítků / Čarovná krajina škriatkov / Magical Legend of the Leprechauns, The (1999) NFO :Screens :Downloads Links :Pass : NO !!!... Enjoy with joposnv of unique crew uploaders uploads !!!Personal notes :Citace: - Moje linky su vzdy kombinovatelne, ak ich je rovnaky pocet !!! - Zbytocne nespamujte, ak mate problem, radsej napiste SS/PM !!- - Moje uploady rozbalujte vzdy winrarom !! - Ak vam vypisuje niektory part chybu - treba ho znovu stiahnut !!!
|
11 říj 2009, 17:44 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
joposnv
Colonel 4 th class
|
Re: Kouzelná země skřítků (1999)
Názov Release : Kouzelna.zeme.skritku.1999.AC3.PART2.XviD.CZ-UniQue Názov : Kouzelná země skřítků / Čarovná krajina škriatkov / Magical Legend of the Leprechauns, The (1999) NFO :Screens :Downloads Links :Pass : NO !!!... Enjoy with joposnv of unique crew uploaders uploads !!!Personal notes :Citace: - Moje linky su vzdy kombinovatelne, ak ich je rovnaky pocet !!! - Zbytocne nespamujte, ak mate problem, radsej napiste SS/PM !!- - Moje uploady rozbalujte vzdy winrarom !! - Ak vam vypisuje niektory part chybu - treba ho znovu stiahnut !!!
|
17 říj 2009, 21:53 |
|
Meagaira
Colonel 5 th class
|
Re: Kouzelná země skřítků (1999)
Kouzelná země skřítků / The Magical Legend of the Leprechauns - 1 dílRelease Název Kouzelna.zeme.skritku.DVDRip.DivX5.CZ.AC3.monnat Jazyk: CZTitulky: ne Rok vydání: 1999 Délka: 172 minut Žánr: Komedie / Fantasy / Dobrodružný Úspěšný newyorský manager Jack Woods přijíždí s důležitým posláním do Irska. Najde si dům a velmi záhy zjistí, že není jeho jediným obyvatelem. Ač se mu to zdá neuvěřitelné, žije tu také rodina skřítků. Jednoho z nich, zahořklého Seamuse Muldoona, zachrání, za což mu skřítek musí být podle tradice navěky zavázán.
Skřítci však nejsou jediní, s kým se Jack v Irsku seznámí. Dalším, tentokrát člověkem, je pohledná dívka Kathleen, do níž se Jack zamiluje, přestože na něj dívka zpočátku pohlíží přes prsty.
Tím však Jackova dobrodružství zdaleka nekončí. Jednoho večera se totiž Seamus Muldoon a jeho syn připletou na maškarní ples, který pořádají víly. A Samusův syn se přitom zamiluje do půvabné víly, princezny Jessicy... pass rip by © monnat
_________________ Archiv ponechávám 10 dnů pro případnou opravu, baleno WinRar 3.71 přidán záznam pro opravu dat 3%, v případě problémů mě kontaktujte do PM. 99% nezdaru při rozbalování archivů bývá na straně userů.
|
19 kvě 2010, 15:04 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|