fastshare
Zobrazit téma - Moje krásná čarodějka / Bewitched (2005)
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 24 úno 2025, 20:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Moje krásná čarodějka / Bewitched (2005) 
Autor Zpráva
Uploader
Uploader

Příspěvek Moje krásná čarodějka / Bewitched (2005)

Komedie / Fantasy
USA,102 min
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

MediaInfo:
699 MB
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

29 říj 2009, 15:57
Lieutenant
Lieutenant

Příspěvek Re: Moje krásná čarodějka / Bewitched (2005)

__.__

04 lis 2009, 15:56
Sergeant
Sergeant

Moje krásná čarodějka / Bewitched (2005) DVD Rip

Info
Citace:
General
Format : AVI
File size : 1.12 GiB
Duration : 1h 37mn
Overall bit rate : 1 633 Kbps
Video
Format : MPEG-4 Visual
Format profile : Streaming Video@L1
Codec ID : XVID
Duration : 1h 37mn
Bit rate : 1 176 Kbps
Width : 640 pixels
Height : 336 pixels
Display aspect ratio : 1.905
Frame rate : 25.000 fps

CSFD

Komedie / Fantasy
USA, 2005, 96 min

Režie: Nora Ephron
Hrají: Nicole Kidman, Will Ferrell, Shirley MacLaine, Michael Caine, Jason Schwartzman, Heather Burns, Jim Turner, Stephen Colbert, David Alan Grier, Michael Badalucco

Naivní a dobrosrdečná čarodějka Isabel (Nicole Kidman) z kalifornského San Fernando Valley je pevně odhodlána od základu změnit svůj život - chce se vzdát svých nadpřirozených schopností a žít jako každý obyčejný smrtelník. Na druhé straně města se mezitím snaží šarmantní herec Jack Wyatt (Will Ferrell) vzkřísit svou uvadající hereckou kariéru. Seriálem, který jej má znovu postavit na nohy, je remake oblíbeného sitcomu z 60. let Bewitched, v němž se chystá ztvárnit titulní roli. Pak ale shodou okolností narazí na Isabel, která mu ihned učaruje. Zvláště pak její nos, který se až zázračně podobá nosu Elizabeth Montgomery - představitelky čarodějky Samanthy v původním televizním seriálu. Jack začíná být přesvědčen, že by se Isabel mohla této role v jeho novém seriálu zhostit. Stejně tak učaruje i Jack Isabel. Považuje jej za ideálního smrtelníka, s nímž by se mohla usadit a vést po jeho boku obyčejný život, po kterém tak touží. Brzy se ukáže, že měli pravdu oba - avšak poněkud jiným způsobem, než si představovali.

01 črc 2010, 16:19
General
General

[color=red]Moje krásná čarodějka / Bewitched (2005)

Komedie / Fantasy
USA, 2005, 96 min

Režie: Nora Ephron
Hudba: George Fenton
Hrají: Nicole Kidman, Will Ferrell, Shirley MacLaine, Michael Caine, Jason Schwartzman, Heather Burns, Jim Turner, Stephen Colbert, David Alan Grier, Michael Badalucco, Kristin Chenoweth, Steve Carell, Richard Kind, Ken Hudson Campbell, Kate Walsh, Valerie Azlynn, Jennifer Hall, Alison MacInnis, Nick Lachey, Mina Olivera,

Naivní a dobrosrdečná čarodějka Isabel (Nicole Kidman) z kalifornského San Fernando Valley je pevně odhodlána od základu změnit svůj život - chce se vzdát svých nadpřirozených schopností a žít jako každý obyčejný smrtelník. Na druhé straně města se mezitím snaží šarmantní herec Jack Wyatt (Will Ferrell) vzkřísit svou uvadající hereckou kariéru. Seriálem, který jej má znovu postavit na nohy, je remake oblíbeného sitcomu z 60. let Bewitched, v němž se chystá ztvárnit titulní roli. Pak ale shodou okolností narazí na Isabel, která mu ihned učaruje. Zvláště pak její nos, který se až zázračně podobá nosu Elizabeth Montgomery - představitelky čarodějky Samanthy v původním televizním seriálu. Jack začíná být přesvědčen, že by se Isabel mohla této role v jeho novém seriálu zhostit. Stejně tak učaruje i Jack Isabel. Považuje jej za ideálního smrtelníka, s nímž by se mohla usadit a vést po jeho boku obyčejný život, po kterém tak touží. Brzy se ukáže, že měli pravdu oba - avšak poněkud jiným způsobem, než si představoval

04 dub 2012, 14:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]