![fastshare](https://www.warcenter.cz/lista_wc.png) |
|
Reklamní prostor •
Pravidla fóra •
Hodnosti •
Registrovat •
FAQ
• Členové •
Přihlásit se |
Vypnout statistiky |
KATEGORIE | POSLEDNÍ PŘÍSPĚVKY | POSLEDNÍ OZNÁMENÍ | STATISTIKY UŽIVATELE |
| | | Nick: Anonymous |
| | | Příspěvků: 2176 |
| | | Hodnost: Warman |
| | | Varování: 0 |
| | | --- |
|
|
Právě je 12 úno 2025, 20:23
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Na dosah / At Close Range (1986)
|
Autor |
Zpráva |
avod
Colonel 5 th class
|
Re: Na dosah / At Close Range (1986)
Tváří v tvář smrti - Na dosah / At Close Range (1986) Mladík Brad Whitewood pozná svého otce až v dospělosti. Protože nemá žádné vyhlídky na dobrý život, přidá se ke zlodějskému gangu, kterému Brad Whitewood starší šéfuje. Pro začátek začne spolu s kamarády krást místním farmářům traktory, které od něj otec "kupuje". Jednoho dne je však mladík svědkem, jak otec nechá chladnokrevně zabít bývalého kumpána, který mu začínal být nebezpečný. Brad by se od té chvíle rád vrátil ke spořádanému životu, avšak pozná, že opustit svět organizovaného zločinu není tak jednoduché. Otec se neštítí ničeho, a tak se v ohrožení života ocitá nejen Brad, ale i jeho bratr Tommy a milovaná dívka Terry...Můj TVRip z MGM.
_________________ Vždy nahazuji svůj rip a upload. Všechny moje uploady jsou bez hesla. Všechny moje uploady dávám na ulozto a fastshare.
|
09 dub 2011, 22:38 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
canibalx
Private 2 nd class
|
Na dosah / At Close Range (1986)
|
17 pro 2011, 21:05 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|