|
Právě je 12 úno 2025, 17:54
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Felix Holzmann: Odkud já vás znám (2003)
|
Autor |
Zpráva |
Alfator007
Private
Registrován: 17 úno 2007, 23:24 Příspěvky: 10 Bydliště: planeta země
|
Felix Holzmann: Odkud já vás znám (2003)
Felix Holzmann-Odkud já vás známDVB-T rip z ČT1 střihového zábavného pořadu (2003). Estrádní scénky a skeče jsou odjakživa považovány za pokleslé umění. Ale existuje komik, který nejenže toto tvrzení popírá, ale dovedl tento žánr k vrcholu dokonalosti. Není těžké uhodnout, o kom mluvíme: Felix Holzmann. Jeho scénky patří ke klasice televizní zábavy. Ve střihovém pořadu si diváci opět mohou připomenout jeho nenapodobitelný humor, který pobaví, jak říká Marek Eben, "dělníky, rolníky i pracující inteligenci".
_________________ Heslo:alfator007 Jinam neuploaduju a zakazuji vynaseni linku !!!
![i_m_a_g_e](http://img514.imageshack.us/img514/8843/helloweenusebar.png)
|
15 črc 2010, 10:07 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
Alfator007
Private
|
Re: Felix Holzmann: Odkud já vás znám (2003)
Felix Holzmann: Tak mi teda řekněteDVB-T rip z ČT1. Felix Holzmann v hlavní roli zábavného střihového pořadu (2004). Dále účinkují: L. Lipský, M. Neděla, F. Budín a další. Felix Holzmann patří ke klasice televizní zábavy. Málokterá lidská profese vyžaduje tak důkladnou a precizní přípravu jako profese komika. Když se pak při lehounce plynoucí konverzaci publikum prohýbá smíchy, vůbec si neuvědomujeme, jak je to pracně vydobytý úspěch a že ho dosáhne jen málokdo.Legendárnímu Felixi Holzmannovi se to ale dařilo opakovaně. Ačkoli vypadal jako člověk, který neumí počítat do pěti, své výstupy měl pečlivě promyšlené a vypointované. Jeho tvář s obřími brýlemi a splácnutý tralaláček rozesmávají diváky dodnes. Pro komika nemůže být větší pocty...Proto si nenechte ujít střihový pořad "Tak mi tedy řekněte", který měl premiéru na Silvestra a který jistě opět potěší diváky.Pořad ve spolupráci s archivem ČT připravili střihači Marie Maršálková a Mirko Veselý, zvukař Jan Štěpánek, scenáristka a režisérka Alena Berková.
_________________ Heslo:alfator007 Jinam neuploaduju a zakazuji vynaseni linku !!!
|
22 črc 2010, 07:59 |
|
Alfator007
Private
|
Felix Holzmann - Řekněte mi, kdo to jeFelix Holzmann v hlavní roli střihového zábavného pořadu (2004). Dále účinkují: I. Janžurová, M. Šimek, F. Budín a další . Rádi Vám to řekneme. Je to Felix Holzmann se svým nenapodobitelným humorem a patří ke klasice televizní zábavy. Ve střihovém pořadu Řekněte mi, kdo to je si diváci opět mohou připomenout jeho scénky a skeče, které pobaví, jak říká Marek Eben, "dělníky, rolníky i pracující inteligenci".Málokterá lidská profese vyžaduje tak důkladnou a precizní přípravu jako profese komika. Když se pak publikum prohýbá smíchy při lehounce plynoucí konverzaci, vůbec si neuvědomuje, jak je to pracně vydobytý úspěch a dosáhne ho jen málokdo.Takový byl dnes už legendární Felix Holzmann, který ačkoliv vypadal jako člověk, který neumí počítat do pěti, měl svůj výstup pečlivě promyšlený a vypointovaný. Jeho kulaté obří brýle s černými obroučkami a splácnutý tralaláček rozesmávají diváky dodnes.Pořad pro Centrum zábavy připravili ve spolupráci s Archivem ČT střihači Marie Maršálková a Ing. Mirko Veselý, zvukař Jan Štěpánek, scenáristka a režisérka Alena Berková.
|
29 črc 2010, 04:50 |
|
Alfator007
Private
|
Felix Holzmann - DVDNa žádost pár přátel jsem vyrobil DVD ze třech střihových pořadů. A tímto se o něj s vámy dělím. Složku VIDEO_TS stačí vypálit na DVD médium pomocí třeba Nera nebo jiného vypalovacího softu. Toto DVD obsahuje již víše uvedené tři střihové pořady a menu. A přidávám i potisk média. Vše domácí výroba ![Re: Felix Holzmann: Odkud já vás znám (2003)](http://img530.imageshack.us/img530/5245/felixholzmannpotiskdvd.th.jpg) PS: Po rozbalení vyhodí archyvátor chybu v CRC součtu dat, ale DVD funguje bezchybně. Nevím proč archyvátor tuto chybyčku vyhodí.
|
30 črc 2010, 23:20 |
|
avod
Colonel 5 th class
|
Odkud já vás znám (2003) Estrádní scénky a skeče jsou odjakživa považovány za pokleslé umění. Ale existuje komik, který nejenže toto tvrzení popírá, ale dovedl tento žánr k vrcholu dokonalosti. Není těžké uhodnout, o kom mluvíme: Felix Holzmann. Jeho scénky patří ke klasice televizní zábavy. Ve střihovém pořadu si diváci opět mohou připomenout jeho nenapodobitelný humor, který pobaví, jak říká Marek Eben, "dělníky, rolníky i pracující inteligenci". Pořad pro Centrum zábavné tvorby připravili ve spolupráci s Archivem ČT střihači Marie Maršálková, Ing. Mirko Veselý, zvukař Jan Štěpánek, scénář a režie Alena Berková.Format : AVI Length : 316 MiB for 42mn 29s 640ms Video #0 : XviD at 890 Kbps Aspect : 640 x 480 (1.333) at 25.000 fps Audio #0 : MPEG-1 Audio layer 3 at 128 Kbps Infos : 2 kanály, 48 KHz
_________________ Vždy nahazuji svůj rip a upload. Všechny moje uploady jsou bez hesla. Všechny moje uploady dávám na ulozto a fastshare.
|
08 úno 2011, 23:53 |
|
discovery
Private
Registrován: 06 bře 2009, 23:33 Příspěvky: 8 Bydliště: Na východě EAST
|
Alfator007 ten exe soubor chce heslo
|
13 úno 2011, 10:13 |
|
MKulhy
Private
|
|
13 úno 2011, 23:17 |
|
vanillaboom
Private
|
Pánové, co si takhle pořádně prohlídnout příspěvek Alfatora007 Musíte mít všechno přes půl monitoru?
|
14 úno 2011, 01:34 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|