Divocí tuláci / Wild Rovers (1971)DVD Rip / Audio CZ+EN![Divocí tuláci / Wild Rovers (1971)](http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/01/ciu/b7/88/7c74810ae7a092ee29e6a110.L.jpg)
Western
USA, 1971, 136 min
Režie: Blake Edwards
Hrají: William Holden, Ryan O'Neal, Karl Malden, Lynn Carlin, Tom Skerritt, Joe Don Baker, James Olson, Leora Dana, Moses Gunn, Bruno VeSota, Rachel Roberts
Obsah
Frank Post je mladý honák krav, začíná pracovat na statku pro zámožného Walta Buckmana. Zde se spřátelí s Rossem Bodinem, ten má sen si na stáří pořídit vlastní ranč v Mexiku, jenže už je mu přes padesát a ani zdaleka nemá dost peněz aby si vlastní ranč mohl dovolit. Díky tomu se nechá celkem snadno přemluvit od mladšího a ambiciózního Franka k jeho troufalému plánu vyloupení banky ve městě. Celý plán přepadení banky spočívá v noční ozbrojené návštěvě bankéře a donucení ho vydat všechny peníze z bankovního sejfu. Jenže situace se zkomplikuje tím, že při návratu z banky oba lupiče přepadne zraněná puma a připraví je o koně. Tím ale trable rozhodně nekončí, protože statkář Buckman se cítí ponížen a vyšle oba své syny dopadnout lupiče. (ic)
CSFD : 64%
Format : AVI at 977 Kbps
Length : 875 MiB for 2h 5mn 16s 720ms
Video #0 : MPEG-4 Visual at 648 Kbps
Aspect : 672 x 288 (2.333) at 25.000 fps
Audio #0 : MPEG Audio at 192 Kbps
Infos : 2 kanály, 48,0 KHz
Audio #1 : MPEG Audio at 112 Kbps
Infos : 2 kanály, 44,1 KHz
Jedná se o můj rip a nepřeji si, aby byl reuploadován na raapidshare a na servery, kam jsem to dal já.
Reupload si nepřeji 72 hodin.