Drama / Romantický Španělsko / Velká Británie, 2007, 92 min
Režie:Menno Meyjes Hrají:Adrien Brody, Penélope Cruz, Santiago Segura, Juan Echanove
Manuel Laureano Rodríguez Sánchez, známý pod jménem Manolete byl významným španělským matadorem. Jeho styl je odborníky považován jak za elegantní, tak za razantní. Svým provedením býčích zápasů ovlivnil všechny své budoucí následovníky. Životopisný snímek TOREADOR nás zavede do poloviny 40. let minulého století. Manolete se vydává navštívit matku. Zde si vybavuje útržky svého života, vzpomínky na velká vítězství i na chvíle s milovanou herečkou Lupe Sino. Dosáhl na nejvyšší možné mety a nyní je čas ukončit kariéru.
Všetky moje linky sú bez hesla !!! Linky sú kombinovateľné, ak je ich rovnaký počet a veľkosť súboru !!! Ak sa vyskytne chyba pri rozbaľovaní, skúste si stiahnuť zlú časť ešte raz !!! Všetky moje uploady sú balené vo WinRARe, rozbaľujte ich iba v programe WinRAR !!! Všetky moje uploady odporúčam sťahovať v programe JDownloader !!! Za Power Uploaders pre Vás nahral Havok !!!
Naposledy upravil ladan dne 12 úno 2013, 02:14, celkově upraveno 1
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru