Černý lišák 3: Lidé dobří a zlí / Black Fox: Good Men and Bad (1995)DVD Rip / Audio CZ-EN![Černý lišák 3: Lidé dobří a zlí (1995)](http://ecx.images-amazon.com/images/I/51Cr1DiQnpL._SX500_.jpg)
Western
USA, 1995, 90 min
Režie: Steven Hilliard Stern
Hrají: Christopher Reeve, Kim Coates, Tony Todd, Kelly Rowan, David Fox, Lawrence Dane, Rainbow Francks
Obsah
Texas roku 1865, několik dní po vraždě prezidenta Abrahama Lincolna. Britt Johnson se v městečku dostane do ostrého sporu s násilnickým Carlem Glennem, patřím k zločinecké bandě z Kansasu. Plukovník, který se v kraji stará o pořádek, konflikt ukončí, ale pomstychtivý Glenn je dál plný nenávisti. V noci se proto za Brittem vydá domů, ale netuší, že Britt odjel s rodinou, aby pomohl novým osadníkům s dobytkem. Na farmě ale najde jen Alana se Sarah. V návalu zlosti Alana vážně zraní a jeho milovanou ženu Sarah zastřelí...
Format : AVI at 2 163 Kbps
Length : 1 GiB for 1h 30mn 45s 376ms
Video #0 : MPEG-4 Visual at 1 573 Kbps
Aspect : 640 x 480 (1.333) at 23.976 fps
Audio #0 : AC-3 at 192 Kbps
Infos : 2 kanály, 48,0 KHz
Audio #1 : AC-3 at 384 Kbps
Infos : 6 kanály, 48,0 KHz
Nejedná se o můj rip, někde jsem ho kdysi stáhnul a s podivem jsem teď koukal, že tady chybí, takže ho sem na forum dávám.
Předem se omlouvám původnímu tvůrci ripu, kdyby mu to vadilo, tak ho zase smažu.