Účetní 2 měl premiéru v ČR 24. dubna (Zúčtování 2)
Zúčtování 2 / The accountant 2 (2025)
Kdo sleduje filmy nově uvedené do kin a na Internetu, se letos rozhodně nenudí.
Rozruch způsobila velmi kvalitní kopie (zřejmě z kina) Účetní 2, k níž šikovní kluci nechali sejmout pomocí AI i originální zvuk - přepis do textu, vytvořili plnohodnotné anglické SDH titulky a na překladu do češtiny už se pracuje. Dostupný je dvouhlasý simultánní ruský "rychlodabing" (Pk2.TELECINE.1O8Op), jak už je v této zemi dobrým zvykem, navzdory válce vedené Putinem proti Ukrajině. Zahlédl jsem i španělský.
Když už jsem zmínil Rusko, počtem ruských dabingů různé kvality mě nedávno šokoval film Maska (The Mask, 1994), k němuž Rusové do největších kopií vkládají neuvěřitelných 26 ruských zvukových stop (a dvě ukrajinské k tomu)! :-D Příklad pro názornost zde:
RECENZE FILMU: Ben Affleck jako autistický účetní. Zúčtování 2 je pod drsnou slupkou chytré i vtipné https://magazin.aktualne.cz/kultura/film/zuctovani-2-film-recenze/r~be775d6a292311f0beca0cc47ab5f122/
Trailery a třeba i výběr nejlepších scén z první části filmu není problém dohledat na YouTube.com
_________________ ČTĚTE a přemýšlejte! Klidně se zeptejte.
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru