|
Právě je 06 úno 2025, 10:00
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Místo instalace odinstalace
|
Autor |
Zpráva |
seiga
Private
|
Místo instalace odinstalace
Zdravím, prohledala jsem celej net, stejná otázka tam sice padla, ale nikdo nepomohl, dokonce jsem tady psala do her, ale ve hře problém není, na jiným pc jede. Jedno iso, když ho chci nainstalovat, tak místo instalace naběhne odinstalace, babrám se s tím už dva dny. Podotýkám na druhým komplu to jede ale ten nemám sebou jako noťas... Prosím o pomoc, jestli nevíte, co způsobí, že místo instalace teda naběhne odinstalace, přes setup, přes automatické přehrávání, pořád... Co mám kde smazat, co tomu vadí?? Jo a u hry problém není, tak si myslím že píšu správně Díky za pomoc.
|
13 dub 2013, 02:20 |
|
|
nfsmaniac
V.I.P.
|
Re: Místo instalace odinstalace
Zdravím, a nebyla ta hra na PC už někdy nainstalovaná? Protože pokud se třeba špatně odinstalovala (tím myslím, že se třeba jen smazal složka s nainstalovanou hrou), mohlo něco zůstat v registru. Kvůli tomu si může instalátor myslet, že je už hra nainstalovaná. Napadlo mě - zkoušela jsi schválně provést tu odinstalaci, co by se stalo? Jinak zkus pročistit registr např. CCleanerem. Ono každá hra má jinak řešenou instalaci. Někdy stačí opravdu jen místo autorun.exe spustit setup.exe. Ale to už jsi myslím zkoušela.
|
13 dub 2013, 10:33 |
|
|
seiga
Private
|
ano byla nainstalovaná, když to přes ten datadisk odinstaluju, a spustím znova, pořád to stejný odinstalovala jsem hru, vyčistila registry automaticky cccleanrem, právě by mě zajímalo, co to způsobuje, abych to mohla odinstalovat, nebo pročistit registry ručně, ale v tom se nevyznám prošla jsem snad všechny složky v komplu za ty dva dny a pořád to stejný, jdu asi na přeinstal windowsu, jinak to nevidím a ano pouštěla jsem i anutorun, i setup, kdyby to šlo z toho isa jen nějak přetáhnout bez instalace, bylo by to supr, ale to nejde
|
13 dub 2013, 11:35 |
|
|
seiga
Private
|
jo jakože něco zůstalo v registru to je asi jediná věc co zbývá, ale registry jsem vyčistila i přes ccleaner i advanced system care PRO, a stále to stejný, takže by to chtělo ručně a to nevím co z nich smazat ...
|
13 dub 2013, 11:39 |
|
|
nfsmaniac
V.I.P.
|
No přeinstalace Windows je sice radikální, ale spolehlivá metoda. Ale asi kvůli jediný hře bych to nedělal. No u některých her by možná šla udělat taková "manuální" instalace. Ale jak u čeho no...
|
13 dub 2013, 12:23 |
|
|
Nason20
Private
|
seiga píše: Zdravím, prohledala jsem celej net, stejná otázka tam sice padla, ale nikdo nepomohl, dokonce jsem tady psala do her, ale ve hře problém není, na jiným pc jede. Jedno iso, když ho chci nainstalovat, tak místo instalace naběhne odinstalace, babrám se s tím už dva dny. Podotýkám na druhým komplu to jede ale ten nemám sebou jako noťas... Prosím o pomoc, jestli nevíte, co způsobí, že místo instalace teda naběhne odinstalace, přes setup, přes automatické přehrávání, pořád... Co mám kde smazat, co tomu vadí?? Jo a u hry problém není, tak si myslím že píšu správně Díky za pomoc. Co To Je Za Hru ?
13 dub 2013, 20:39 |
|
|
seiga
Private
|
Zoo tycoon 2 přesně to dělá jen datadisk extinct animals a jo zkoušela jsem různý verze :-) ultimate collection přesně na win7, na xp nepamatuju, že by to dělalo...
|
13 dub 2013, 22:06 |
|
|
thoom
Helper
|
Zřejmě na místo odinstalu byla hra respektivě adresář hry smazán. Pak si systém myslí že hra je pořád nainstalována. (položka v registrech). Zkus program Registry Repair. Už jsem to samí s jinou hrou řešil a pomohl. Je to shareware ale omezení je tam funkčnost na 30 dní Stáhneš zde:
_________________ Jsou lidé,kteří se blbcem narodili a lide kteří se k tomu dopracovali. Nikdo není dokonalí.Když nevíš, zeptej se.
HELPER sekce SW & HW - Help a Software - Hledám
|
13 dub 2013, 22:28 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|