fastshare
Zobrazit téma - AutoMapa 6.12 EU Final
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 09:45

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 7 ] 
 AutoMapa 6.12 EU Final 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek AutoMapa 6.12 EU Final

AutoMapa 6.12.0 EU Final
- vydáno 6.2.2013
- verze programu 6.12.0.2002
- verze mapy 1212 (6.402)
- při instalaci nezatrhujte políčko REGISTRUJ

Součástí raru je i léčivo

Hellshare

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

Quickshare

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

Pass

12 úno 2013, 19:58
Private
Private

Příspěvek Re: AutoMapa 6.12 EU Final

Ahoj,rád bych se Tě zeptal,stáh jsem si to na hellshare a nevím si s tím rady co dál,nemám s tím moc zkušenstí,jak si to uložím nebo nainstaluju?omlouvám se za hloupí dotaz :-) mužeš mě s tím poradit?předem dík.

radas-1 píše:
AutoMapa 6.12.0 EU Final
- vydáno 6.2.2013
- verze programu 6.12.0.2002
- verze mapy 1212 (6.402)
- při instalaci nezatrhujte políčko REGISTRUJ

Součástí raru je i léčivo

Hellshare

Quickshare

Pass

14 úno 2013, 02:51
Private
Private

No už fakt nevím jak to je.Když stáhnu program použiju léčivo stejně chce mapa registrovat. Ikdyž to nezaškrtnu. Tak Klidně stahujte Stejně to nefunguje. Pokud se chcete zbavit kreditu skvělá akce!!!!!!!!!!

06 kvě 2013, 15:35
Private
Private

Když budeš všechny postupy dělat správně, neexistuje aby to nešlo, používám AM už několik let. Snad už 12 instalací, nikdy žádný problém!! Jinak na ofiko stránkách už je nová aktualizace 6.13! (Nové mapy)

06 kvě 2013, 17:01
Private
Private

Jen dotaz prosím tě instalujes si ji do mobilu nebo na noťas? Ja na noťas tak jestli nebude v tom chyba.Taky už ji používám pár let a je dost dobrá i bez gpsky jen jako mapa. Proto ji hledám novější ale fakt mě ty poslední verze vždycky napíší mapa není načtena.Dík za odpověď. Nijak tu neshazuju práci na těch mapách,jen mě mrzí že mi to po stahnutí nefunguje a pak to v zápalu boje smažu a tak dokola..

08 kvě 2013, 13:44
Private
Private

Já si AM nainstaluji nejprve na počítač PC, potom ji instaluji na kartu SD do navigace s WinCe 5 a na Tabletu mám verzi pro Android. Pak si stahuju většinou od Poláků skiny. (Pro Win Ce). Někde tady je od Neta76 postup instalace. A jak ji léčíš? - Musíš si zadat cestu ke složce AM (Wybierz folder AutoMapy) kliknout na modrou složku v progtamu - Pacher 3.4.1 v tvém případě - Program Files - Auto Mapa EU Musíš mít check! (fajfku) u Pach programu, Pach mapy, Pach pliku SETUP.EXE, Backup plików a Przywróč pliki. Ještě si můžeš zadat svůj mail a jméno. A potom klepnout na PACH. Rozběhne se přepisování souborů ve složce Mapa atd. Musí ti to vždy potvrdit, že to proběhlo OK! A potom není důvod, aby to nešlo! Pokud je mapa Pachnutá! ;-)

09 kvě 2013, 19:55
Private
Private

Dík za vzácnou radu. podařilo se mi to rozběhnout. Sice mi to pri spuštění hlasí chybu ve složce program files ale jde to.Takže ještě jednou děkuji. Rada k nezaplacení :D

18 kvě 2013, 14:39
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]