|
Právě je 06 úno 2025, 17:27
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
Autor |
Zpráva |
megot
Private
|
Windows 7- nenaběhne
Zdravím, stahnul jsem si odsud win 7, nainstaloval do noveho ntbuku a aktivoval přes loader. Všechno šlo v pohodě, ale po asi 10 dnech system při spouštění nenaběhl. Tak jsem ho přeinstaloval, tentokrat se nenačetl už při asi 3. restartu během instalovani ovladaču. Tak jsem znova přeinstaloval a tentokrat to běželo hodinu. Netuším proč se to děje, nenapíše mi to žadný duvod nenačtení systemu. Nevíte někdo. kde muže být problem?
|
25 srp 2013, 17:22 |
|
|
megot
Private
|
Re: Windows 7- nenaběhne
Po dalším přeinstalovani a naslednem nenaběhnutí mi naskočila Oprava spouštění systému, problem se nevyřešil, ale napsalo mi to problemy: 1. 6.1.7600.16385 2. 6.1.7600.16385 3. unknown 4. -1 5. AutoFailover 6. 5 7. CorruptRegistry Veze systemu: 6.1.7601.2.1.0.256.1
|
28 srp 2013, 14:21 |
|
|
Prdelča
Lieutenant
Registrován: 22 črc 2009, 12:48 Příspěvky: 250 Bydliště: ..zelená je louka..
|
Vypadá to na vadu souborů systému.předpokládám,že botuješ a provádíš čistou-novou instalaci systému+formát HDD.Pokud ne,tak FORMÁTUJ !! Jinak bych projela HDD některým programem na diagnostiku HDD. Možná bych zkusila instalovat ovladače pouze Wifi,GRafika?Zvuk..nic víc ! Žádné extra rozšíření a pod.(popř.jít s verzí ovladače o řadu nižší) Pokud instaluješ na oddíl,možná se jedná o vir z druhého oddílu co ti skáče na "C"-MBR a rozhodí ti strukturu.?Asi nic jiného by to nemohlo být..možná ještě ovladač mezi židlí a PC :-)
_________________ Case Fractal Design Define 7 Compact Black TG dark CPU AMD Ryzen 5 5600G s chladičem Arctic Freezer 34 CO , 12nm Ram Crucial Ballistix Black 32GB (4x8GB) DDR4 3000 CL15 Power Seasonic CORE GM-650 - 650W SSD 1 : Samsung 860 EVO 1TB SSD 2 : Samsung 870 QVO 1TB GK MSI GeForce 1060 6GB
|
29 srp 2013, 20:17 |
|
|
thoom
Helper
|
Zformátuj celý HDD.Pokud máš hardisk rozdělený, oddíly bych odstranil včetně skrytého systémového oddílu (ma asi jen 100Mb). Celý HDD zformátuj. Pokud jsi měl HDD rozdělený na více oddílů tak si je zas vytvoř. (systémový oddíl si instalačka vytvoří sama. Při nové instalaci by bylo dobrý aby jsi byl připojen na internet PŘES KABEL Při instalaci si WIN najde potřebný ovladače na stránkách MS.Po instalaci OS před aktivací nech ať se ti stáhnou a nainstalujou všechny aktualizace včetně service packu 1.Aktualizace stahuj přes windows update, neinstaluj žádný balíky co sis odněkud stáhnul (service pack) Až budeš mít OS aktualní pak teprve aktivuj loaderem. Ovladače si pak aktualizuj nejlíp přes program Driver Genius, který zde na foru najdeš a nebo ti sem můžu hodit ten co mám já plně funkční a v češtině. Jaký používáš loader? já už dlouho win 7 aktivuju přes WLv1.9.5. Naposled minulí týden a bez problému. Kdyby jsi měl dál problém upnu ti i Win 7. tady muj upload na WIN 7+ loader:
_________________ Jsou lidé,kteří se blbcem narodili a lide kteří se k tomu dopracovali. Nikdo není dokonalí.Když nevíš, zeptej se.
HELPER sekce SW & HW - Help a Software - Hledám
|
31 srp 2013, 09:26 |
|
|
megot
Private
|
Problem vyřešen. Děkuju všem za rady. Jen ze zajmavosti se chci zeptat, jestli někdo netušite, proč mi nefunguji verze vic v jednom. Zkusil jsem dvě, jedna byla cracknutá a stejně nefungovala. Windows se nainstaluje, ale nespusti, pořad dokola se restartuje. Použil jsem čistě verzi s Windows Unlimited 64x a ta mi funguje.
|
02 zář 2013, 15:29 |
|
|
thoom
Helper
|
megot píše: Problem vyřešen. Děkuju všem za rady. Jen ze zajmavosti se chci zeptat, jestli někdo netušite, proč mi nefunguji verze vic v jednom. Zkusil jsem dvě, jedna byla cracknutá a stejně nefungovala. Windows se nainstaluje, ale nespusti, pořad dokola se restartuje. Použil jsem čistě verzi s Windows Unlimited 64x a ta mi funguje. Možná problém instalačky. Ta moje verze je určitě funkční, instaloval jsem to už na pár PC i notebooků a nikdo s tím nemá problém. Ani s během systému a ani s aktualizacema. Možná problem v biosu
_________________ Jsou lidé,kteří se blbcem narodili a lide kteří se k tomu dopracovali. Nikdo není dokonalí.Když nevíš, zeptej se.
|
02 zář 2013, 18:44 |
|
|
Prdelča
Lieutenant
|
Ahoj,nechci být hnusná vůči uploaderům,ale,ono není vše zlato co se třpytíi.Příště stáhni origo+ loader.Ono je hezké mít vše v jednom,když něco pak nejde..to jsou ty úpravy o kterých se neinformuje.Já mám osobně flešnutý bios..+upravený Win7 od Mejblse..(i když) také mám, výhrady,ale vše maká jak má.A na starým kompu..i kdyby měl kleknout je mi to jedno,protože nemíním kupovat samotný operační program v ceně samotného pc.Ale ono to je obsáhlejší třeba v tom,že v životě si na nový komp nedám flešnutý bios,potažmo bůhvíjak upravovaný operační systém,a to je každého věc.
_________________ Case Fractal Design Define 7 Compact Black TG dark CPU AMD Ryzen 5 5600G s chladičem Arctic Freezer 34 CO , 12nm Ram Crucial Ballistix Black 32GB (4x8GB) DDR4 3000 CL15 Power Seasonic CORE GM-650 - 650W SSD 1 : Samsung 860 EVO 1TB SSD 2 : Samsung 870 QVO 1TB GK MSI GeForce 1060 6GB
|
02 zář 2013, 19:18 |
|
|
thoom
Helper
|
Prdelča píše: Ahoj,nechci být hnusná vůči uploaderům,ale,ono není vše zlato co se třpytíi.Příště stáhni origo+ loader.Ono je hezké mít vše v jednom,když něco pak nejde..to jsou ty úpravy o kterých se neinformuje.Já mám osobně flešnutý bios..+upravený Win7 od Mejblse..(i když) také mám, výhrady,ale vše maká jak má.A na starým kompu..i kdyby měl kleknout je mi to jedno,protože nemíním kupovat samotný operační program v ceně samotného pc.Ale ono to je obsáhlejší třeba v tom,že v životě si na nový komp nedám flešnutý bios,potažmo bůhvíjak upravovaný operační systém,a to je každého věc. V podstatě souhlasím. Nicméně pokud sem hodim já cokoliv je to vždy ověřený a 100% funkční. Pokud máš k jakémukoliv software co zde na foru stáhneš připomínky a něco se ti nezdá, bylo by dobrý sem hodit tvoji zkušenost. Pomůžeš tím ostatním, aby si dali pozor a popřípadě nestahovali. Jen tak něco kritizovat bez argumentů....... .
|
02 zář 2013, 20:16 |
|
|
Prdelča
Lieutenant
|
Tady nejde o to někoho,nebo něčí výtvor napadat.Ale někde něco mám a nemůžu na to přijít.Jedná se mi konkrétně o modrou smrt která čas od času se objeví s adresnou hláškou "memory write error xxxnějaké číslo"..ale je to opravdu tak jednou za měsíc,možná chyba biosu,nebo občasné výpadky druhého HDD,který se ,zase jen občas připojuje..jakoby zamrzal.Opravdu nevím čím to..nejsem tele,šla jsem po všem možným,od provozních teplot,přes vysávání prachu,studené spoje,kontrolu HDD,benchmarky..a nic.Něco prostě někde něco mám.A to jsou ty mé výhrady,nebo spíš podezření na ....no a to si právě nejsem jistá.Možná opravdu už PC nestíhá...nic víc k tomu nemohu písnout,páč nevím. Možná je vše v pořádku,třeba už utahaný zdroj-slabý výkon-350W..,či co,podotýkám,že kondíky jsou stále OK.Fakt nevím,ale už to neřeším... Třeba vyhraju ve Sportce ?
|
03 zář 2013, 19:17 |
|
|
bregedon
Helper
Registrován: 11 kvě 2009, 10:42 Příspěvky: 197 Bydliště: Warcenter
|
čau, právě ono číslo co máš za hláškou, ti určuje, co je to za chybu. Osobně bych zkusil buď "memtest" nebo jiný prográmek na zkotrolování RAM. Kdyby se ti podařilo opsat číslo během té modré smrti, dost by to pomohlo
_________________ MB: Asus Z68-PRO-V, CPU: i5 2500K @ 4,7 GHz+Noctua NH-D14, GPU: MSI R9 270X HAWK OC 2GB, RAM: 16GB / 1866Mhz Corsair Vengeance, SSD: OCZ Agility 90GB, HDD: WD 500GB+320GB PSU: 620W Seasonic, MYŠ: Roccat Kova+, NTB: Lenovo V570, TV: Samsung UE46D6000
HELPER- sekce SW & HW - Help a Software - Hledám
|
04 zář 2013, 06:52 |
|
|
Prdelča
Lieutenant
|
...právě že moc času není,Páč během chvilky se PC resetuje a nestíhám,jsem prostě pomalá..:-) Memtest jsem skoušela a nic.."ikdyž" ramky mám DDR2..a GDR DDR3,ale tohle ze své skušenosti zatím po dobu nějakých 4.let nemělo nikdy žádný vliv.Zatím to nechávám kobyle,má větší hlavu..a tím i větší ÍKVÉ..:-)
|
04 zář 2013, 16:52 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|