Zdravím,
sice možná blbost ale i tak .... Nejraději používám na vložení titulků do obrazu Total Video Converter HD a poslední měsíc na mě vyskakuje ona hláška ze screenu...
![Total Video Converter HD 3.71-problém s titulkováním -chyba](http://img.centerofwarez.cz/subdom/img/image.php?di=3G3D)
Je jedno jaký formát videa do convertoru vložím,pokaždé vyskočí tahle hláška.... Pokud použiju Xilisoft nebo Ultra vIdeo Joiner či Format Factory vše proběhne jak má... jenže mě nejvíc sedí ůprava v Total Video s jeho fonty atd... Xilisoft sice není špatný ale max rozlišení 720x576(DVD) je děs a o H264 se raději bavit nebudu....
Podotknu,že dříve se tohle nestávalo,prostě jsem vložil video-nastavil si výstupní formát a vložil + nastavil titulky ve filtru a do 20-30 minut jsem měl kýžený výsledek...
Program jsem odinstaloval IObit unistalerem +smazal všechen balast z registrů a registry potom pořádně projel a vyčistil.... Po reinstalu stejný problém.... Nějaká rada?Popřípadě stejně dobrý convertor na titule?Díky... H