Zdravim vás všechny, omlouvám se za spam, ale jsem už bezradný. Mám nový počítač a ve hrách(League of Legends a Batman Arkham Origins) pozoruju pád FPS, např v tom LoLku mám vyplý VSYNC a max FPS na 60(abych mohl pozorovat jak moc to FPS spadne) , a většinou jedu okolo 240fps ale jednou za čas, někdy to bývá po 10ti minutách někdy taky po 3 minutách(je to dost proměnlivé) mi padnou FPS na cca 20 a zaregistruju takový vteřinový freeze, po tomto vteřinovém pádu FPS(freezu) to hned jede zase jak má na cca 240FPS...to samé Batman, tam to jede taky vše v pohodě a jednou za čas(tady je to mnohem častěji než u LoL) to hodí tento vteřinový freeze ....zkoušel jsem přeinstalování driverů ke grafice od nejstarších až po nejnovější a nepomohlo, reinstall z win8 na win7 taky nepomohlo, reset biosu, zkoušel jsem i jet na integrovaný grafice od desky(freeze opět)....googlil jsem snad všude možně ale nikde sem nevyčet podobný problém, v LoLku vyšel ňáký špatný patch který způsobuje menší FPS...pochopil bych kdybych celou dobu jel třeba na 100FPS...ale jak řikám, jedu celou dobu na 180-240 a pak to padne na 20 a zase zpět..
obsah: Základní Deska: gigabyte z87x-d3h
Grafická karta: geforce gtx 770 4gb ddr5
Procesor: Intel Core i7-4770 3.4GHZ
RAM: Kingston 2x8GB DDR3 1600MHZ
Zdroj: Corsair 750W
disky: OCZ SSD Agility3 120GB
Western Digital Green 2T 64mb cache
-4větráky(včetně CPU cooling chlazení)