fastshare
Zobrazit téma - windows 7-nejdou miniaplikace
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 07 úno 2025, 01:45

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 7 ] 
 windows 7-nejdou miniaplikace 
Autor Zpráva
Private 1 st class
Private 1 st class

Příspěvek windows 7-nejdou miniaplikace

Nazdárek.Funguju na win 7 už asi půl roku a všechno supr.Aktualizace a všechno kolem jede perfektně.Najednou se ale vyskytl problém.Miniaplikace,ať už předinstalované či stažené se po přetažení na plochu čili aktivaci zobrazí pouze potrhané a nefunkční.Vrátit všechny aktualizace či reinstalace win 7 by nesly fatální následky.Vir nehrozí,takže kde je chyba nechápu.Jedná se o hack verzi,ale plně funční,aktivovanou a nehlásí žádné problémy.Pomůže někdo?Díky.

14 úno 2011, 22:55
Helper
Helper

Příspěvek Re: windows 7-nejdou miniaplikace

Zkus deaktivovat(zakázat zobrazení miniaplikací) a znovu spustit, nebo se vrátit v čase (obnovení systému) do doby kdy ti fungovaly. Pokud použiješ tuto funkci "Obnovení systému" přijdeš o programy který si v tom čase instaloval ale ne o uložené soubory jen pro info

HELPER sekce SW & HW - Help a Software - Hledám

15 úno 2011, 03:02
Private 1 st class
Private 1 st class

Já su asi natvrdlý-můžeš poradit,jak ty miniaplikace zakážu?

15 úno 2011, 20:49
Helper
Helper

Klikni pravým myšítkem na ploše dej zobrazit a odškrtni zobrazit miniaplikace na plochu pak to znovu zaškrtni.Tak se mi pak některý gadgety znovu zobrazily jak mají, když jsem s nima měl problém.

HELPER sekce SW & HW - Help a Software - Hledám

19 úno 2011, 13:32
Private
Private

Vymaž z registrů [HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Internet Settings \ Zones \
Potom vypni miniaplikace (Ovládací panely\Všechny položky Ovládacích panelů\Programy a funkce\Zapnout nebo vypnout funkce systému Windows\Platforma miniaplikací systému Windows) a restartuj počítač, potom to zase zapni a zkus jestli to jde :)

Pokud to nebude fungovat tak už nevim, ale jestli to fungovat nebude tak jsem stejně napiš, kdyžtak bych se podíval na web, mám s tim teď taky problém takže kdybych to vyřešil tak napíšu :)

01 čer 2011, 07:08
Private
Private

patik02541 píše:
Vymaž z registrů [HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Internet Settings \ Zones \
Potom vypni miniaplikace (Ovládací panely\Všechny položky Ovládacích panelů\Programy a funkce\Zapnout nebo vypnout funkce systému Windows\Platforma miniaplikací systému Windows) a restartuj počítač, potom to zase zapni a zkus jestli to jde :)

Pokud to nebude fungovat tak už nevim, ale jestli to fungovat nebude tak jsem stejně napiš, kdyžtak bych se podíval na web, mám s tim teď taky problém takže kdybych to vyřešil tak napíšu :)

patik02541 píše:

Nikde na internetu jsem neviděl kompletní sepsané řešení k tomuto problému...tak alespoň zde a k věci.

1. Pokud se gadgety vůbec neobjeví na ploše, nebo jsou barevně poničené (nejčastěji růžová barva)
Může za to nastavení písma ve Win 7. (Písmo je nastaveno na střední 125%, nebo větší než 150%).

ŘEŠENÍ: Nastavit písmo na menší než 100%(výchozí)! zmáčknout pravé tlačítko myši na ploše, přizpůsobit, zobrazení: nastavit písmo menší než 100% výchozí.

2: Pokud se při spuštění gadgetu objeví na ploše vykřičník, nebo černý rámeček či vertikální čárky nejčastěji růžovou, zelenou čárkou je za problémem bezpečnostní zóna internetu. To je ten hezky popsany postup nademnou!

ŘEŠENÍ: Oprava spočívá úpravě registru.
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.
. či postup uživatele nademnou.

3: Pokud se objeví toto na uvedé stránce (bílé okénko) pomůže jednoduchý .bat soubor
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.
. Soubor (pravou myší) spustit jako správce!

4: Taktéž je dobré projet op. systém na malware a jiné škůdce nejlépe programem
a postnout na forum výpis z logu...program je samozřejmě ke stažení i zde na forku.

Snad někomu pomůže, pokud bych ještě na něco přišel dopíšu!

20 lis 2013, 13:02
Private
Private

Zdravím,,, taky teď řeším problém s miniaplikacemi (vůbec nejdou zobrazit), pomůže jen přepnutí písma na 100%, ale to je hodně malý písmo,,, tak chci zkusit druhý postup s vymazáním souborů z registrů - jen si nejsem jistý, jestli smazat celou složku "Zone", nebo jen jednotlivé soubory v ní,,, abych nenapáchal nějaké škody,,, díky za radu.

27 pro 2013, 09:11
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]