patik02541 píše:
Vymaž z registrů [HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Internet Settings \ Zones \
Potom vypni miniaplikace (Ovládací panely\Všechny položky Ovládacích panelů\Programy a funkce\Zapnout nebo vypnout funkce systému Windows\Platforma miniaplikací systému Windows) a restartuj počítač, potom to zase zapni a zkus jestli to jde
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Pokud to nebude fungovat tak už nevim, ale jestli to fungovat nebude tak jsem stejně napiš, kdyžtak bych se podíval na web, mám s tim teď taky problém takže kdybych to vyřešil tak napíšu
patik02541 píše:
Vymaž z registrů [HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Internet Settings \ Zones \
Potom vypni miniaplikace (Ovládací panely\Všechny položky Ovládacích panelů\Programy a funkce\Zapnout nebo vypnout funkce systému Windows\Platforma miniaplikací systému Windows) a restartuj počítač, potom to zase zapni a zkus jestli to jde
Pokud to nebude fungovat tak už nevim, ale jestli to fungovat nebude tak jsem stejně napiš, kdyžtak bych se podíval na web, mám s tim teď taky problém takže kdybych to vyřešil tak napíšu
Nikde na internetu jsem neviděl kompletní sepsané řešení k tomuto problému...tak alespoň zde a k věci.
1. Pokud se gadgety vůbec neobjeví na ploše, nebo jsou barevně poničené (nejčastěji růžová barva)
Může za to nastavení písma ve Win 7. (Písmo je nastaveno na střední 125%, nebo větší než 150%).
ŘEŠENÍ: Nastavit písmo na menší než 100%(výchozí)! zmáčknout pravé tlačítko myši na ploše, přizpůsobit, zobrazení: nastavit písmo menší než 100% výchozí.
2: Pokud se při spuštění gadgetu objeví na ploše vykřičník, nebo černý rámeček či vertikální čárky nejčastěji růžovou, zelenou čárkou je za problémem bezpečnostní zóna internetu. To je ten hezky popsany postup nademnou!
ŘEŠENÍ: Oprava spočívá úpravě registru.
. či postup uživatele nademnou.
3: Pokud se objeví toto na uvedé stránce (bílé okénko) pomůže jednoduchý .bat soubor
. Soubor (pravou myší) spustit jako správce!
4: Taktéž je dobré projet op. systém na malware a jiné škůdce nejlépe programem
a postnout na forum výpis z logu...program je samozřejmě ke stažení i zde na forku.
Snad někomu pomůže, pokud bych ještě na něco přišel dopíšu!